Здравейте пичове имам много смотан проблем преди няколко месеца както си играя на pc и нещо почвам целия да изръпвам целия бях в шок уплаших се сърцето бумти яко чувстваме се целия ,че не усештам и супер се панирах легнах си и на другата сутрин ми едно супер тъпо имам чувстовото ,че ще повърна и ми едно тежко но не мога да повърна просто много ме е страх незнам преди 2/3 месеца същото лягам си и пак изтръпвам тръпчинки пак мега се уплаших след това бях болен пих антибиотици глупости нещо алергия кашлям и отивам да ме боцкат за иследвания направиха ми ги всичко ок здрав от алергията леко дробовете се възпалили броя си на сърцето пусла в нормата е едни такива глупости мисля почина пра баба ми кумшийката ми един от моя клас припадна пред мен нещо гърчове абе ужас! От тогава мега-много се наплаших и в момента се чувствам като пиян много ме е базе мисля си едни шуротий ,как съм нереален че съм заспал и сънувам цялата история просто ми е много шантаво и тежко незнам от пубертета ли е ... ужас преди пък се задавих и все си мисля ,че нещо ми е заседнало айде мина сега това просто кошмар писах от телефонна извинете ако има грешки или съм сбъркал раздела някой нещо ако може тук да каже.