- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнус ме е да целуна приятелят ми
Роден съм на втори февруари. Аз съм бисексуален. Имам приятел и с него правим секс, но ме е гнус да го целуна. Аз не го харесвам, но ми харесва лапам и да ме чука. И той е бисексуален, но иска да го целувам. Какво да правя?
Болен си от синдрома на курвата (СК)... Принципно е рядкост мъже да имат тоя синдром, но все пак има и такива случай... Симптомите на СК при мъжете са: тънко гласче, деформация в китките и анална податливост.. Ако не се лекуваш, до 3 години ще си личната курва на някой дебел педал, който изглежда толкова покъртително че никоя жена не иска да го докосне и затова е станал педал...
Из " Хомоупадъка на българското общество"
П.С. Все пак има шанс за теб след като си би.
Сигурно си душата на всички купони..
Ако кажеш че човек се ражда гей, значи признаваш факта, че е грешка на природата..
Устроени сме така, че инстинктивно да чувстваме привличане към противоположния пол, с цел възпроизвеждане.. След като се раждаш гей, ти не изпитваш привличане към другия пол, следователно си няква природна аномалия/грешка...
Според Фройд, човек се ражда бисексуален, а по нататък сексуалността му бива развита в хетеро и хомо...
Ще повърна. Какви теми, какво "чудо".
Как може да имаш каквито и да е било контакти с човек от който те е гнус? Прегледай се.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^ Осмисли първо какво е коментирал, пък после се заяждай
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Аз може пък да искам само да се заяждам.
Уникално трудно е иначе да осмисля тези дълбоки мисли.
Бате вземи се гръмни.. но преди това попитай майка ти,защо не е направила аборт когато е трябвало..!
Доста *любезно* отношение в тая тема...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!