.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Гнус ме е да целуна приятелят ми

Роден съм на втори февруари. Аз съм бисексуален. Имам приятел и с него правим секс, но ме е гнус да го целуна. Аз не го харесвам, но ми харесва лапам и да ме чука. И той е бисексуален, но иска да го целувам. Какво да правя?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от boy_s1 Виж мнението
    Роден съм на втори февруари. Аз съм бисексуален. Имам приятел и с него правим секс, но ме е гнус да го целуна. Аз не го харесвам, но ми харесва лапам и да ме чука. И той е бисексуален, но иска да го целувам. Какво да правя?
    Болен си от синдрома на курвата (СК)... Принципно е рядкост мъже да имат тоя синдром, но все пак има и такива случай... Симптомите на СК при мъжете са: тънко гласче, деформация в китките и анална податливост.. Ако не се лекуваш, до 3 години ще си личната курва на някой дебел педал, който изглежда толкова покъртително че никоя жена не иска да го докосне и затова е станал педал...
    Из " Хомоупадъка на българското общество"
    П.С. Все пак има шанс за теб след като си би.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Болен си от синдрома на курвата (СК)... Принципно е рядкост мъже да имат тоя синдром, но все пак има и такива случай... Симптомите на СК при мъжете са: тънко гласче, деформация в китките и анална податливост.. Ако не се лекуваш, до 3 години ще си личната курва на някой дебел педал, който изглежда толкова покъртително че никоя жена не иска да го докосне и затова е станал педал...
    Из " Хомоупадъка на българското общество"
    П.С. Все пак има шанс за теб след като си би.
    Всъщност това е невъзможно, човек се ражда такъв, какъвто е и не може в различни фази от живота да сменя сексуалната си ориентация.. И правилната дума е гей, не педал.

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Всъщност това е невъзможно, човек се ражда такъв, какъвто е и не може в различни фази от живота да сменя сексуалната си ориентация.. И правилната дума е гей, не педал.
    Сигурно си душата на всички купони..
    Ако кажеш че човек се ражда гей, значи признаваш факта, че е грешка на природата..
    Устроени сме така, че инстинктивно да чувстваме привличане към противоположния пол, с цел възпроизвеждане.. След като се раждаш гей, ти не изпитваш привличане към другия пол, следователно си няква природна аномалия/грешка...
    Според Фройд, човек се ражда бисексуален, а по нататък сексуалността му бива развита в хетеро и хомо...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ще повърна. Какви теми, какво "чудо".

Как може да имаш каквито и да е било контакти с човек от който те е гнус? Прегледай се.

еби си майката

Цитирай Първоначално написано от boy_s1 Виж мнението
    Тролчоо

Мега фен Аватара на skatew
    Ако кажеш че човек се ражда гей, значи признаваш факта, че е грешка на природата..
    Устроени сме така, че инстинктивно да чувстваме привличане към противоположния пол, с цел възпроизвеждане.. След като се раждаш гей, ти не изпитваш привличане към другия пол, следователно си няква природна аномалия/грешка...
    Според Фройд, човек се ражда бисексуален, а по нататък сексуалността му бива развита в хетеро и хомо...
    хареса ми това мнение
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на Corb1225
    И ти с тоя аватар признаваш, че си грешка на природата.

Мега фен Аватара на skatew
    ^ Осмисли първо какво е коментирал, пък после се заяждай
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Аз може пък да искам само да се заяждам.
    Уникално трудно е иначе да осмисля тези дълбоки мисли.

Бате вземи се гръмни.. но преди това попитай майка ти,защо не е направила аборт когато е трябвало..!

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    И ти с тоя аватар признаваш, че си грешка на природата.
    В гетото ви и интернет ли пуснаха?

В гетото ви и интернет ли пуснаха?
    Не знам за гетото, ама гледам, че в лудницата са пуснали.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Не знам за гетото, ама гледам, че в лудницата са пуснали.
    Аха тва твой лични наблюдения ли са?

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Бате, дано повече хора разберат това, че аман от олигофрени. Раждал си се такъв, леле мале..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Доста *любезно* отношение в тая тема...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си