Цитирай Първоначално написано от Sun4000 Виж мнението
Трябва да бъда по-общителен е опитвам се от години, но винаги като се доверя на някого той ми забива нож в гърба, не знам защо така се получава, но мразя лицемерието може би Това е най-голямата причина поради която ме отбягват хората... защото не мога да се правя на луд... говоря директно и искам и те да ми го казват директно в очите не зад гърбаа...

Не може винаги да минава за моя сметка или аз да съм човека който е назад... Не ли така? Истинско приятелство е когато нещата са горе долу равнопоставени, ам не все аз да звъня защото той няма минути, аз да го карам с колата щото той няма бензин, аз да му се моля да излизаме.., като го помолиш за нещо винаги да има оправдание..

Аз не виждам просто как са възможни приятества от типа - "да убиеш човек за него" (в преносен смисъл) Всички са лицемери, вие имате ли подобни приятели?
Кво значи да се довериш бе деба?! Не става да имаш приятел от 2 месеца и да му разправяш как вашите въртят данъчни измами (примерно). Тва не стават от днес за утре. Такива приятелства дето ти ги разправяш ги има, но те се градят с години, и постепенно. Днес се споделя едно, утре друго, другата седмица 3-то и т.н. за да видиш що за стока е тоя насреща.
За парите, да така е, всеки гледа на него да му е лесно. За съжаление немутията е гадно нещо, но тва е положението в Бг. Неможе да не се случи да не почерпиш кафе, да не караш до дискотеката или да си ти тоя дето ще се обади, но ако човека насреща е точен то той би се сетил да върне услугата по един или друг начин. Ако усетиш че ти се качват на главата, казваш и аз нямам вече и гледаш как се развиват събитията.
За момичета, излез от фейса и се разкарай на някаде. Заговори някоя дето работи в магазин, в кафе, на плажа докато си плащаш бирата.