.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sun4000 Виж мнението
    Другото което искам да споделя е, Като искам примерно да пиша на някое момиче, примерно изпращам и покана тя дори приятелство не дава, пък тези дето ги имам добавени дори не прочитат това което е написано.. и то не говоря за някоя кифла и прочие за съвсем нормални момичета и пак не ми отговарят, как да го разбирам това??

Толкова ли съм ненормален и дебилен,че дори не отразяват...
    И аз имах същия проблем пък съм си много хубаво момче xD после качих 3 снимки с S класата на наще и сега никоя не ми отказва! Или ако имаш снимки от скъпи места дубай монако и бедрум бийч също става повечето евтини коври не са ходили там да видиш как лапат коврите.... така ,че its all about the money!
    Последно редактирано от ThEKiNgG : 07-27-2015 на 10:17

Чета темата , и не мога да повярвам. Все едно чета за себе си.
    Аз съм същия като теб , но ти поне излизаш. В последно време съм много затворен , почти не излизам , освен да си купя нещо и обичайно излизам към 19:00 часа и се размотавам сам до към 22:00-22:30. Не се виждам и с приятелите ми напоследък , но какво да се прави. Ти най-добре се запиши на някакъв спорт или занимание. Най-добре започни нов живот , и току-виж ти излязъл късмета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си