- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 21г Девствен
Hello.
Според вас нормално ли е на 21 и все още девствен в Този забързан свят? и как приемате хора на подобна възраст които все още не са направили сефтето...
преди 3години ми се отдаде възможност със една пияна курва, но първото което е нямах презарватив, второ преди тва я бяха ебали 3ма...и просто си казах Копеле споко има време, няма смисъл да си тровиш живота..
И от тогава пълна бъркотия..
Аз съм много притеснителен и много рядко общувам с момичета, и това ако стане нз какво да кажа, глътвам си езика, говоря глупости...
Има момиче което харесвам много,но не знам как да подходя изобщо![]()
споко, нормално е. аз на 21 го направих за първи път с нормално момиче. иначе преди това само платените услуги. от 16 годишен работя и последното нещо в главата ми беше чалгарници и курвета. просто някои хора си пропускат тийн годините и директно скачат в света на "големите", но за сметка на това губиш част от човечността си.
WE ARE NOT ANGELS!
Ако ползваш презерватив не мисля че кожичката ще се скъса.
Аз съм мъж на 25
За това как хора те възприемат ще ти помогна да се погледнеш от страни. Представи си че си отново в 1 ви клас и учителят ти е казал че утре ще играете пиеса и всички трябва да се облечете като червени ябълки. Да но ти не си разбрал и си дошъл облечен като банан. Сега ти си сред хора облечени като червени ябълки и всеки които те забележи започва да се чуди "Защо по дяволите той е така ?! " " Как е възможно да не е "разбрал" " Това беше толкова лесно и той все пак не е " разбрал " Трябва да има нещо нередно в него. И докато ти обикаляш и се опитваш да обесняваш на хората че няма нищо сбъркано с теб и ти просто си направил грешка , било е просто недорозомение и не си мислил че може да стане така... Какво според теб трябва да направиш в случая ? Да продължаваш да се обесняваш на хората на хората как се е стигнало до там и че няма нищо различно в теб или просто да ходиш да се преоблечеш ?
Не се съжалявай за нещо преди 3 години... и да си я бил наебал всичко щеше да си е същото . Това да го направиш 1 път и после 3 години нищо си е пак същото положение.
За говоренето е много лесно... Не трябва да забравяш че са хора и не са по различни от теб.Какво ти си мислиш най-вероятно си го мисли и тя в момента,ако ти е скучно и на нея и скучно, ако ти е яко и на нея и е яко...
Другото за конкретното момиче. Както казах по горе и те са хора. Ако те харесва ще ти го покаже по някакъв начин,ще ти се усмихва , ще те заговаря и тн. Ако ти го показваше по някакъв начин ти щеше да го усетиш и от самосебеси да станат нещата. Щом се чудиш значи не ти се кефи.
Свалянето е като продажбата- ако продукта си струва няма да ти трябва много реклама, ако не струва колкото реклами и билбордове да дигаш никои нема да си купи нещо което не му трябва. Ако все пак решиш че не можеш да живеш без нея и решиш да пренебрегнеш съвета ми тогава давай с комплимент за обувките - това върши чудеса.
Значи има много такива случаи мислисш си че секса е нещо уникално това е моментен кеф няма да те промени или да те направи супер човек просто ще усетиш едно облекчение ,а за жените кво да ти кажа разбери и че те са хора не се шашкай и си общувай с тях спокойно когато говориш с жена говори както със някой стар приятел и едно запомни жените не обичат да им мълчиш те го приемат че са ти скучни и те заебават повече нз какво да кажа :Д
Аз пък си мисля, че не е нормално. Не е въпроса да го направиш "с пияна курва", а с човек, който ти допада. Аз съм на 22 и не мога да си представя да съм девствена към момента. Още по-малко да си имам девствено гадже.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми не, не звучи нормално освен ако не го правиш зареди религията. Мисля по-скоро като Merylin. Намери някой който да те научи да общуваш с момичета.
Естетвено че не е нормално! Ако беше нормално пубертетът при хората щеше да настъпва на 25 30 или 40. Който е девствен над 20 значи нещо не е наред с него/нея.
Благодаря ти много за отговора... От това,че не излизам много от там и губя своята самоувереност и самочуствие.
Излизай повече, а ако няма с кой винаги може да ти се отдаде да се запознаеш с някой.