Здравейте! Имам симптоми за които мисля, че са от менструацията която още не ми е дошла( почти на 13 години съм). Те са- болка в гърдите, болка в кръста, липса на апетит, мускулни болки, болка ниско в корема, диария, изпотяване без температура и тещо като парене покрай гърдите при тази болка. Моля кажете на какво се дължи!?! Незнам от диарията ли, но също така съм отслабнала с 2 килограма за тези 2 седмици и вчера вечерта бях 45, а днес съм 44,5( аз попринцип съм 47-48 килограма), тези дни от депресия вероятно не ядях много, от някои храни просто вече ми се гадеше. Дупето също ме боли колкото и странно да е, като седна на по-твърдо(като твърд диван или седалка на колело ме боли на едно място
Много ви моля помагайте, защото това ме стресирва допълнително.
Някои от нещата, които изброи са нормални. Това като болката в гърдите, болката в кръста (чувала съм, че би трябвало да те боли на някое място тялото и сигурно при теб е кръста). За другите неща не съм много сигурна. Сподели с някой по-голям от теб, примерно майка ти, и чуй тя какво ще ти каже. Също така, ако искаш се разрови и в интернет да видиш симптомите на цикъла, защото аз вече не ги помня. Можеш и доктор да посетиш, но ти сигурно си като мен - когато бях на 13 не исках да чувам за никакви доктори