.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Татус

Татус

Здравейте.Значи решил съм да си направя татус.Ще си го направя в началото на месец Септември сигурно -
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...7dbb115580.jpg
    та ето го и татуса,но проблемът ми е,че не се вижда целият татус и не знам на горната част на предмишницата какво да татуирам,че да не изглежда грозно.Ако някой може да предложи някакви идеи,или пък да намери целият татус ще съм му много благодарен :Д.
    Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на per-dead
    Моя съвет е да си измислиш нещо ти - нещо със значение за самия теб. Аз лесно ще ти измисля рисунка, но това може да не е твоята рисунка и 100 процента няма да означава нищо за теб. Замисли се, че това е перманентно и сложено като украса, може да ти писне. За това прецени сам от какво се интересуваш и какво искаш, защото това е твоята ръка, твоята кожа, твоята перманентна рисунка и не се трие.

http://zetwet.com/blog/wp-content/up...os-For-Men.jpg
    Мислех си от горната страна е да има свитък,и да пише нещо на латински за семейството ми иии часът ще е 23;30 на часовника,понеже тогава съм се родил :Д

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Идеята ти е готина
    ако евентуално пък решиш че не можеш да измислиш нещо говори с татуиста си
    той би трябвало да го измайстори
    да си татуист не означава само да отпечаташ картинка и да я очертаеш
    или поне не би трябвало да означава само това

Да,разбира се.Аз ще си го попитам дали не може да измисли някакво по готино продължение,но все пак за сега е това :Д.Благодаря за отговорите.

Скоро и аз ще си правя, ако може да ми дадете някакви идеи за надписи с шрифт. Принципно си мисля за i hate to judge me withut knowing my story , обаче ми се вижда малко дълго, а пък не намирам смисъл примерно в смъртта е живот. Надписа трябва да е нещо насочено към теб. Ако някой намери някакви мисли, по-кратки , или има някакви идеи , нека сподели. :д

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaaa Виж мнението
    Скоро и аз ще си правя, ако може да ми дадете някакви идеи за надписи с шрифт. Принципно си мисля за i hate to judge me withut knowing my story , обаче ми се вижда малко дълго, а пък не намирам смисъл примерно в смъртта е живот. Надписа трябва да е нещо насочено към теб. Ако някой намери някакви мисли, по-кратки , или има някакви идеи , нека сподели. :д
    Силно ме интересува колко тря да сте прости да не знаете кво искате, ама задължително да трябва да си правите нещо? И тия мисли в крайна сметка нали ще са на теб? Закво трябва други хора да ти ги избират? Няма ли нещо, което да те надъхва примерно и него да си напишеш? Мисли и цитати бол, въпроса е, че не си единствената, която е нямало кво да си сложи и вече са банални всичките.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Силно ме интересува колко тря да сте прости да не знаете кво искате, ама задължително да трябва да си правите нещо? И тия мисли в крайна сметка нали ще са на теб? Закво трябва други хора да ти ги избират? Няма ли нещо, което да те надъхва примерно и него да си напишеш? Мисли и цитати бол, въпроса е, че не си единствената, която е нямало кво да си сложи и вече са банални всичките.
    Щото така и е яко
    точка
    елементарно е
    http://www.dafont.com/angilla-tattoo.font
    eто ти готин сайт за шрифтове

Град
    DirtyLand
    Теб не съм те питал. Явно си в същото положение и се засегна хаха

Да не лафим за това, че тя поиска надписи, а не шрифтове ама карай, евала ти хах

"за надписи с шрифт"
    за надпис не мога да и помогна но предлагам шрифтове
    нямам какво повече да кажа

Град
    DirtyLand
    Бту колкот да не съм гаден и да не е офтопик за надпис преди малко се сетих "For every dark night there's a brighter day" , сравнително кратко е и е айляк такова, не е често срещано поне от мен ;д

Град
    in your head
    Сега разбирам що един тип беше написал "бе аз избягвам да си качвам снимки на татусите че много копират".

Това само вметка, на мен лично 'ич ми не пука кой к'во копира.

И аз бих питала татуиста, още повече, че тоя татус изглежда като да е цял ръкав, демек има нужда от продължение не само нагоре, ами и настрани. Само по снимката няма да го бъде никак, мисля си.

Град
    in your head
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaaa Виж мнението
    Memento mori.

Хич не се бъзикам. Много смислена и, според мен, важна мисъл. Ама дали е такава според теб?

"С шрифт"? Ми то е с шрифт. Някакъв си там, не го знам шрифта на форума как се казва.

Баси, татуирай си нещо, което те кефи. С идеята, че някой ден може и да спре да те кефи, и със знанието какви са ти опциите в тоя случай (не са много хубави). Всичкото инфо е налично,

Ако си ок с резултатите от всичките горни размишления, татуирай смело. Ако не си, недей. Толкоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си