.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

подкожно топче....

Здравейте, момиче съм Вчера докато се къпах напипах нещо като топче на половия си орган...подкожно е , намира се отляво и е от вътрешната страна, точно в началото на половия ми орган... какво може да е ? възможно ли е да е рак

дайте мнения моля

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Защо просто не отидеш при лекар?

възможно ли е да е от горещините ? потърсих в интернет но нищо не намерих

според вас какво може да е

anonymous990763
    Guest
    Виж, личи си, че се притесняваш, затова просто отиди на лекар, ние няма как да знаем какво ти е състоянието. Поне лекаря ще ти каже дали ти има нещо.
    Успех

другите какво мислите

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от eleonora_dimova Виж мнението
    другите какво мислите
    Начи според картите таро трябва да идеш на лекар, а според кристалната топка трябва да почакаш малко и ако не умреш значи ти няма нищо..

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Начи според картите таро трябва да идеш на лекар, а според кристалната топка трябва да почакаш малко и ако не умреш значи ти няма нищо..

Този сайт и по-точно форума е създаден,за да си помагаме нали така ? Какво лошо попитах, имам проблем, уплашена съм и попитах, страхувам се да отида на лекар :За това и попитах дали знаете от какво може да е

не мисля че на вас ще ви бъде приятно ,ако имате проблем ,ако го споделите и започнат да се майтапят с вас..... да си правят шеги с вашия проблем така че моля ви опитайте да ме разберете

Но ние няма как да ти помогнем, просто отиди на лекар... няма да те изяде..

Даже и доктор Хаус не би могъл да ти помпгне, без да те прегледа...

добре а предполагате ли откакво може да е

Може да е от жегата, масна бучка и кво ли още не ... Малко вероятно е да е рак.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Масажирай мястото в посока на часовниковата стрелка известно време и на другия ден ако се появи връх , означава че е пъпка. Ако ли не - отиди на кожен лекар с направление от личния лекар.

добре, благодаря

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ВЪЗРАСТ?!

Рак не е!

Най-вероятно е запушена възпалена жлеза (ако се бръснеш често) или липом.

на 17 искам да попитам болезнено ли ако имаш обърнат косъм ? образува ли се подутина,която е болезнена ?

Цитирай Първоначално написано от eleonora_dimova Виж мнението
    Здравейте, момиче съм Вчера докато се къпах напипах нещо като топче на половия си орган...подкожно е , намира се отляво и е от вътрешната страна, точно в началото на половия ми орган... какво може да е ? възможно ли е да е рак
    Може да е мастно топче(не е опасно), може да е и външен хемороид(и той не е опасен).
    Аз преди един месец също докато се къпех напипах мекичко топче точно отсрани на ануса, а пък не ме болеше или сърбеше. Аз естенствено се паникьосах и почнах да чета за рак. Много се бях уплашила, но се навих да отида при личната лекарка която ме опъти към детски специалист и жената ми каза " Хемороидчеее". Ако имаш запек или диария е възможно появяването. Тя ми изписа хапчета които са по 3 лева за около 10 бройки и крем Чаевец

П.С ако можете си поръчайте крем Чавец който може да е 25 лв или 30 лв. Много помага. Аз го ползвам за акне и за такива кожни проблеми.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си