- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- подкожно топче....
Здравейте, момиче съмВчера докато се къпах напипах нещо като топче на половия си орган...подкожно е , намира се отляво и е от вътрешната страна, точно в началото на половия ми орган... какво може да е ? възможно ли е да е рак
![]()
дайте мнения моля![]()
възможно ли е да е от горещините ? потърсих в интернет но нищо не намерих![]()
според вас какво може да е
????
Виж, личи си, че се притесняваш, затова просто отиди на лекар, ние няма как да знаем какво ти е състоянието. Поне лекаря ще ти каже дали ти има нещо.
Успех![]()
другите какво мислите![]()
Този сайт и по-точно форума е създаден,за да си помагаме нали така ? Какво лошо попитах, имам проблем, уплашена съм и попитах, страхувам се да отида на лекар :За това и попитах дали знаете от какво може да е![]()
не мисля че на вас ще ви бъде приятно ,ако имате проблем ,ако го споделите и започнат да се майтапят с вас..... да си правят шеги с вашия проблемтака че моля ви опитайте да ме разберете
![]()
Но ние няма как да ти помогнем, просто отиди на лекар... няма да те изяде..
Даже и доктор Хаус не би могъл да ти помпгне, без да те прегледа...
добре а предполагате ли откакво може да е
Може да е от жегата, масна бучка и кво ли още не ... Малко вероятно е да е рак.
добре, благодаря![]()
ВЪЗРАСТ?!
Рак не е!
Най-вероятно е запушена възпалена жлеза (ако се бръснеш често) или липом.
на 17искам да попитам болезнено ли ако имаш обърнат косъм ? образува ли се подутина,която е болезнена ?
Може да е мастно топче(не е опасно), може да е и външен хемороид(и той не е опасен).
Аз преди един месец също докато се къпех напипах мекичко топче точно отсрани на ануса, а пък не ме болеше или сърбеше. Аз естенствено се паникьосах и почнах да чета за рак. Много се бях уплашила, но се навих да отида при личната лекарка която ме опъти към детски специалист и жената ми каза " Хемороидчеее". Ако имаш запек или диария е възможно появяването. Тя ми изписа хапчета които са по 3 лева за около 10 бройки и крем Чаевец
П.С ако можете си поръчайте крем Чавец който може да е 25 лв или 30 лв. Много помага. Аз го ползвам за акне и за такива кожни проблеми.