.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Mnenie :(((

Hybrid View

Unhappy Mnenie :(((

Преди няколко дена спах с приятелят ми използвахме предпазни мерки и всичко беше наред. Но аз съм много притеснена беше ми за втори път и като цяло се притеснявам да не би да е станало нещо ..... днес ми е 27 ден и още не ми е дошло :s
    Последно редактирано от totsi96 : 07-13-2015 на 14:39

ako moje nqkoi da otgovori

Супер фен Аватара на Rafa7a
    otgovarqm

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    След около 8 месеца и малко ще ти дойде.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Не го слушай, може и 6 месеца да са.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е станало нищо

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    ВСИЧКО Е СТАНАЛО... Смятай 1996 да не знае къде се намира...

Спокойно, ако правилно сте се предпазили няма поводи за съмнение. Цикълът ти може да закъснява от редица други неща като стрес например, така че не се тревожи излишно

Няма да и дойде след 8 месеца даже да бременна. След като роди най-малко 40 дена ще се чисти от раждането, после ако не кърми до 2,3 седмици ще дойде, ако кърми може и 1 година да няма Като не разбирате не се правете на интересни.
    След като сте се предпазили не би трябвало да е станало нещо, спокойно ще ти дойде
    Ако наистина си 96 би трябвало поне малко да си се образовала по темата, освен ако не си кандидат българка

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Вместо след всяко ебане да питате дали сте бременни.. Почнете да правите свирки...ОТ ТЯХ НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА...

Оф да,наистина карайтe го само на свирки или отзад,а нe слeд всяко eбанe да питатe дали стe забрeмeняли.За тая работа има овулационни тeстовe,гинeколози,тeстовe за брeмeнност,eскапeл,спирали и др.. Или просто цeлта ви e да привлeчeтe вниманиe.Ощe малко и щe питатe като ви сe празнят в устата дали можe да сe забрeмeнee .

Супер фен Аватара на Pug_306
    Естествено, че и в устата може да се забременее, даже писаха вече че и в пъпа ставало Най- добре ги оставяйте на земята да се точат приятелите ви, че да не го мислите много много !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си