.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Talking Заби ми се песен в главата.

Да.. От заглавието се разбира за какво става въпрос. От 1 седмица постоянно пея една песен. Това вече стана досадно. Не мога да се спра хД Какво да направя, че ще се побъркам?

Супер фен Аватара на per-dead
    И на мен ми се беше забила една песен. Ама после открих едно много яко хаусче и то ми се заби в главата.

Повече от фен Аватара на karucar7
    Слушай я пак, за да ти се избие. При мен действа. Или слушай ghost town, яка песничка е.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    при мен сега е беларуската гара

така е няма отърване

нам нужна одна победа...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ще пробва каруцар7 дано да ми помогне. Както каза per-dead така ще стане и при мен сиг. песента общо взето ме кефи, но да пея постоянно - не. :д мерси

stayin in ma play pretend where the fun aint got no end .......cant go home alone again need someone to nub the pain.......youre gone and i gotta stay high all the time ....to keep u off ma mind uu u u uu ne moga da sora da q slusham

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си