Искам да имам приятелка до себе си, но съм такъв дебил..
Здравейте, харесвам едно момиче, но тъй като нито излизам нито имам приятели няма как да се запозная с нея, дори и във Фб съм изпратил покана... никой не ме добавя, имам чувството,че нещо не е както трябва...
Вечно и навсякъде ходя сам не зависимо какво и да правя: плаж,фитнес,разходки,диско, колело и прочие, та така както си правя самотни разходи привечер едно момиче ужасно много ми хареса( знам я от преди година-две- и тогава знаех,че ще стане много красива), но тъй като съм балък и ме срам да я заговоря ще си остана само с харесването,
Просто не си го представям ако отида ей така без нищо и я заговоря, първото е,че нз какво друго да и кажа освен здравей, второто е че 100 процента ще се паникьосам и сърцето ще почне да бие учестено, трето,че винаги върви с някоя друга приятелка което усложнява още повече запознаството; 4-то тя е 3години по малка от мен - на 16г...; Пето като виждам,че дори и във фб не ме огрява дори с приятелство..
Като цяло всички ме избягват, или просто здравей здрасти и до там...
Защо се получава това безразличие от хората към мен , слухове ли се носят за мен, това,че живея в прекрасна къща ли ги озлобява хората(не сме богати-просто работливи и скромни хора), или че не давам на хората да се възползват от мен..
През годините съм имал Приятели(ако мога да ги нарека така), но всичко приключи,имаше едно съседче- сигурно 7-8 години нонстоп бяхме заедно, детски игри,излизания, майтапи, изведнъж го питах съвсем нормален въпрос(бях раздразнен просто) и от тогава не ми говори(вече 2години)