.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

dbadboy
    Guest

Детска любов, сложна любов

Здеавейте. Стигнах чак да питам по форуми защото съм направо една идея след шах и мат. Та положението ми е следното. От около 6-7 години с едно момиче с което се зная от момента в който мога да запомня друго лице се мъчим да тръгнем(гаджета да сме)...но все нещо се разминаваме кой към кого има чуства. Един път аз а тя се занимава с други и после обратното. И двамата го правим от инат че другия ни е отблъсквал. И това продължава около 4-5 години... :О. На нова година си дойдох на почивка в България (година и половина съм в Англия но до месец се прибирам в България завинаги) и някак си от нищото всичко се получи. И двамата "обичам те много" и тем подобни и всичко като цяло розаво до безкрайна степен. Стана време да си тръгвам и тя много почна да тъгува и плаче но нямаше как да остана. И пристигнах в англия писахме си през цялото време но по едно време забелязах че почва да се дърпа и да излиза с един 39 годишен (тя е на 19 аз на 21). Беше ми ясно че ме е оставила и че ходят но тя го отричаше. Прибрах се през Май месец да съм й кавалер на бала и всичко мина добре но малко след бала се скара с техните и отиде да живее у този пенсионер но още твърди че не ходят а е у тях само за подслон и той нищо не й иска в замяна. Сърцето ми направо се свива от болка защото не знам вече как да си я спечеля обратно. Ако беше някой нормален човек и не живееше у тях щях пак да си я изчакам и вече да не я пусна но те просто няма как да се разделят защото тя няма да има къде да живее и все ще се сдобряват. Ако някой има идея как да я спечеля обратно помогнете че направо ми се прецака ритъма на живота и изобщо не мога да мисля трезвено...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Или си направи нов ритъм на живота , или стани чачак. Приятелката ти е курве. Пада си по "по-зрели и стъпили на земята" мъже.Get over it.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Какво ще я печелиш обратно, очевидно тя вече е направила избора си? А ти си наивен да вярваш, че живеят заедно заради липса на друго място. Няма да се очудя ако и именно 39 годишният е причината поради която се е скарала с родителите си, ако въобще това е вярно.
    Остави я да си чука главата и се опитай да продължиш живота си без нея

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dbadboy Виж мнението
    пенсионер
    Извинявай, обаче почна да пада мазилка от стената от смях

но още твърди че не ходят а е у тях само за подслон и той нищо не й иска в замяна.
    Мхм, вЕрвай й. Или не го вдига, или е гей. Ама и двата варианта са малко вероятни.

Сърцето ми направо се свива от болка защото не знам вече как да си я спечеля обратно. Ако беше някой нормален човек и не живееше у тях щях пак да си я изчакам и вече да не я пусна но те просто няма как да се разделят защото тя няма да има къде да живее и все ще се сдобряват. Ако някой има идея как да я спечеля обратно помогнете че направо ми се прецака ритъма на живота и изобщо не мога да мисля трезвено...
    На прима виста- вземи я да живее у вас. Тъкмо бързо ще видиш/прецениш дали си е струвало да се тормозиш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Този пенсионер,явно има пари и тя е с него зарди парите..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Научи се да теглиш майни, защото иначе винаги ти ще останеш прецакания.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Прав е

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Може и да не е паралия, а да й е завъртял главата с нещо друго...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Може и да не е паралия, а да й е завъртял главата с нещо друго...
    Е аз не съм казал, че е заради пари. Въпросът е, че щом тя си вее гъза по чичковци и даже се е преместила да живее у тях, значи няма никакъв смисъл да се бори за нея. За какво му е момиче, което не го уважава.

Град
    пространството на Дисе
    Ох, божееее, объркала съм цитатите.
    raggamuffinbabbyyy предположи, че *пенсионерът* е паралия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си