- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детска любов, сложна любов
Здеавейте. Стигнах чак да питам по форуми защото съм направо една идея след шах и мат. Та положението ми е следното. От около 6-7 години с едно момиче с което се зная от момента в който мога да запомня друго лице се мъчим да тръгнем(гаджета да сме)...но все нещо се разминаваме кой към кого има чуства. Един път аз а тя се занимава с други и после обратното. И двамата го правим от инат че другия ни е отблъсквал. И това продължава около 4-5 години... :О. На нова година си дойдох на почивка в България (година и половина съм в Англия но до месец се прибирам в България завинаги) и някак си от нищото всичко се получи. И двамата "обичам те много" и тем подобни и всичко като цяло розаво до безкрайна степен. Стана време да си тръгвам и тя много почна да тъгува и плаче но нямаше как да остана. И пристигнах в англия писахме си през цялото време но по едно време забелязах че почва да се дърпа и да излиза с един 39 годишен (тя е на 19 аз на 21). Беше ми ясно че ме е оставила и че ходят но тя го отричаше. Прибрах се през Май месец да съм й кавалер на бала и всичко мина добре но малко след бала се скара с техните и отиде да живее у този пенсионер но още твърди че не ходят а е у тях само за подслон и той нищо не й иска в замяна. Сърцето ми направо се свива от болка защото не знам вече как да си я спечеля обратно. Ако беше някой нормален човек и не живееше у тях щях пак да си я изчакам и вече да не я пусна но те просто няма как да се разделят защото тя няма да има къде да живее и все ще се сдобряват. Ако някой има идея как да я спечеля обратно помогнете че направо ми се прецака ритъма на живота и изобщо не мога да мисля трезвено...
Или си направи нов ритъм на живота , или стани чачак. Приятелката ти е курве. Пада си по "по-зрели и стъпили на земята" мъже.Get over it.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Какво ще я печелиш обратно, очевидно тя вече е направила избора си? А ти си наивен да вярваш, че живеят заедно заради липса на друго място. Няма да се очудя ако и именно 39 годишният е причината поради която се е скарала с родителите си, ако въобще това е вярно.
Остави я да си чука главата и се опитай да продължиш живота си без нея
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, обаче почна да пада мазилка от стената от смях
Мхм, вЕрвай й. Или не го вдига, или е гей. Ама и двата варианта са малко вероятни.
На прима виста- вземи я да живее у вас. Тъкмо бързо ще видиш/прецениш дали си е струвало да се тормозиш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Научи се да теглиш майни, защото иначе винаги ти ще останеш прецакания.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ох, божееее, объркала съм цитатите.
raggamuffinbabbyyy предположи, че *пенсионерът* е паралия.