.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Секс без презерватив по време на овулация

Здравейте, с приятеля ми правихме секс без презерватив докато съм в овулация. Вкара го няколко пъти, не е свършвал в мен. Възможно ли е през тази минута да е пуснало някаква течност и да е станала белята, много се притеснявам тъй като по време на овулация е най-опасно да се прави секс без презерватив.Моля давайте мнения..
    Последно редактирано от xmoonlightx : 07-14-2015 на 09:17

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    време е да мислите име за бебенцето
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    възможно е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Напълно възможно.. Стягай синджиритe ;д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Възможно е. За стотен път ще напиша, че сексът без презерватив си е чиста проба съгласие за родителство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Зависи от няколко фактора, но почти може да си сигурна, че не е станало нищо. В тоя раздел всеки ден се пускат подобни теми, а на всеки му е писнало на кура и нарочно те филмират допълнително.

Калпазанката няма да се научи, че като пикаеш след като си свършил, измил си се добре и след това правиш секс без презерватив и свършиш отвънка -- шансът момичето да забременее граничи с невъзможното. Има статии, проучвания, кондензирани форми от медицински журнали и казват едно и също, даже математически пресмятат риска и е горе-долу като да спечелиш от тотото и да те удари грамотевица в една и съща седмица.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен
    всичко много хубаво и накрая грамотевица

Град
    пространството на Дисе
    umri, всеки си има глава на раменете и върши каквото сметне за добре. Не е като да не са идвали за аборт моми с прекъснат полов акт. Пикая най-искрено на проучвания и статистики.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен
    а миеш ли се след това

Град
    пространството на Дисе
    Чак като комшиите стартират подписка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си