- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо съм такъв, харесвам всяка една..
Здравейте, как сте?
Имам едно питане... От година-две съм станал някакъв направо ужас... на почти 20г съм, нямам приятелка..
Само аз ли съм на този тип .. в даскалото до скоро бях ужастно влюбен в едно момиче, както и да е завърших, в университета още на първата лекция забелязах едно уникално красиво момиче и постоянно за не я мислех, след има няма два-три месеца като видях една стара съученичка от старатоо даскало в университета и ми върна много спомени и направо стана каша... и някакво дебилно ми е в главата..
ту се реша да се запозная с някоя и видя друга която ме грабва още повече... Една за която и все още си мисля:...беше миналото лято- видях я във една зала за фитнес -точно влизах и тя се обърна към мен- в продължение на 10 метра я гледах в очите и тя мен също, и ви казвам все едно видях моя идеал за момиче, уникално симпатична с големи очи, стройна.....,но тъй като я бях видял само веднъж и то във фитнеса я забравих..(щото нямаше как да я открия)
на пролет тази година пак почнах фитнесче нещо това онова.. и кой да видя пак това красиво момиче, опитах нещо да я заговоря на няколко пъти и помагах за някое упражнение и до там нищо повече.. без да я питам за фб.. я открих съвсем случайно, писах и веднъж,така и не отговори дори и приятелство не даде, след това пак и писах,че искам да я опозная, че е красива... Този път имаше само"seen" След това пак един път я засякох във фитнеса, мъчеше се да нагласи един уред и отидох да и помогна, каза мерси и до там, да ли изобщо се е сетила,че съм и писал или не?
И така в продължение на около месец постоянно си мислех за това момиче, но не виждах как мога да я опозная като не ми пише, пък няколко пъти(4-5) съм я засячал във фитнеса,и като цяло една снимка от Дискотека ме отказа, като я видях с едно момче преггърнати -викам ясно заета.. окей.. давай ще мислим друга..
Сега пък ми допадна едно момиче от селото(и преди съм я виждал,но не съм си направил труда да я опозная) , ам нали в последната 1г и половина а да е тя , а да не е тя, а друга(накрая все с пръст отавах) и съм се сдухал напълно, пък и никой не познавам вече от това село и направо като турист..
Та винаги когато си харесам някоя и си мисля, за сериозна връзка, винаги ще срещна,а на кафе, на работа, а навън някоя принцеса която ще ми влезне в главата и няма излизане,
Вие пичове имате ли подобни случаи, която има хубаво дупе и стройно тяло да я гледате като гладен вълк козичка.. и да си мислите в дългосрочен план какво ще правите..
П.П: ехх припомних си момичето от фитнеса Мамка му.... :X
Последно редактирано от BloodyT : 07-13-2015 на 23:16
Абе,честно казано на кой не му се "е*е" в днешно време, но не е до това, явно не мога да направя сам избор или се страхувам сигурно?
Брат очите са ненаситни,това ще ти кажа само! То и аз се заглеждам,просто няма как мъжката порода е така![]()
Rakshy si go kaza, normalno e. Tegavoto pri teb e, che zapochvash mnogo da se fiksirash vyrhu ideqta za momicheto, koeto si vidql i te e izkefilo na vynshen vid, i si q ukrasqvash do tvoq ideal. Kato vidish taka momiche kakto taq vyv fitnesa primerno oglejdash q hubavo, blagodarish na um, che ima takiva qki picheta i prodyljavash da si blyskash, a ne da i pishesh vyv fb kato creeper. Spri da mislish tolkova kato se zalafish s nqkoe momiche, a se otpusni i deistwiqta sami shte si doidat, towa moga da ti kaja az. Ne se nasilvai da se vlubish i da si namerish momiche, zashtoto taka istinska vryzka/ lubov nqma da izjiveesh, bydi po plastichen
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...