- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- връзка от разстояние
Здр!
Момче на 15 съм и имам гадже което обичам.Тя обаче ше ходи в англия до 15 август.Искам да си я запазя.Ще ми дадете ли съвети как да поддържаме връзка от разстояние?
Всеки ползва скайп, бъди различен и и пращай писма.
Та ти си само на 15...Да си прецакаш цяло лято в нерви и мисли за нея....Дано да си струва...ама надали..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Няма начин, това е цял месец. Ще си намери някой англичанин с вирнат перчем и ай-фон и ще забрави за теб.
Не е добре да имаш връзка от разстояние, само това мога да кажа. Аз намерих в един форум момиче от Америка с което си пускахме камерите но без да говорим. Писахме си често... но в крайна сметка аз знам че с нея никога няма да се видим. Кофти работа са връзките от разстояние.![]()
Това е сууууууупер малко време... Леле, леле. Ако те обича всичко ще е наред и няма нужда да се притесняваш. Въпроса е да си имате доверие.
Няма смисъл,не се надявай на връзка от разстояние... от личен опит го знам...Но пробвай със скайп и фейсбук..![]()