- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пил съм, не помага, още помня всичко.
Мини на ракия тогаЗ.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не мога, с ракия съм се тровил, не ми понася миризмата.
Водка? Текила?
Реално мога и медицински спирт да пия, не е като да не съм го правил, а и други козметични продукти, но пак не забравям, само ставам много лигав и почвам да обичам всички.
предлагам да забравим за този случай със снимката ?
Да подложим предложението ти на гласуване.
аз също бях отразил случая, отхвърля се
Вече сме 2:1 за слагане на снимката вместо логото на тийна
Да направим разбор на иминалия вол.
имаше много радост и тъга но накрая доброто възтаржествува
Защо те е срам от нея ?
Кво пак изтървах бе ииииииииих?
ПТ: СПИ. МИ. СЕ. Искам да спя в прегръдките му, не да се блещя пред екрана и да си пишем. Пък.
Официално може да се каже, че този път съвсем умишлено (99%) или пък не тя пропусна да отчете рожденият ми ден.Не е и грам длъжна да отчита каквото и да било свързано с мен всъщност. А имаше времена, когато след честитки така се открояваше, че чак комшийката тънеше от нездраво любопитство коя ли е тя. Но както казваше един съученик някога: "Минало бешело." Загуба на всякакъв интерес и/или досада или просто голямо отчаяние и/или опит за гледане напред е въпроса на дилемата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Умишлено е било, вярвай ми
благодаря за отзивите ^^
дебитна исках... в райфайзен се чудех заради мнения на познати, пък в пощенска работи моя близка и в крайна сметка се консултирах с нея и си направих там и така.. но бях мн сънена като ви питах и въобще не се сетих да си говоря с нея.. : |
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 07-15-2015 на 06:04
честита ни нова темичкаа
косата ми е късаа, добре де, не е къса, средна е, но за мен си е къса и още не мога да й свикна :дд но пък промяната е хубаво нещо, смених парфюма, косата, ще си продупча ушите и общо взето няма да остане нищо от това, което той харесваше в мен. пъГ. :д