- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
бабичка по пеньоар разхожда 60 килограмово кане корсо... дедка с черен адидас отвръща с правопропорционален откъм тегло питбул... втф е
Почивам си малко след доста усилен труд днес.Трябваше да циментираме пътека в селото ни. Два дни я пълнихмме с камъни предишни дни.После и бая с чакъл и уж предвидихме да е тънка 4-5 см слой цимент.И даже си бяхме приготвили 10 чувалчета цимент.Какво ти 10 чувалчета. Станали сме днес към 5:30 и до към 8 сме почнали.До 13 часа и нещо сме отливали. Аз,брат ми, баща ми,един друг човек и една малка бетонобъркачка правеща по половин бъркало. Освен тия 10 чувалчета купихме и още 10 след това,имахме и 3 в нас и още половин на селото.Половин кофа остана. 23 и половина бъркала!!! А накрая за всеки случай уцелихме и деня за режим на водата там та добре че си бяхме приготвили резервна и видяхме после зор с миенето.. Поне брат ми сега след някой и друг ден ще си прави фън и ще ходи да си се плацика на морето. А за мен....е,за мен вероятно каквото и обичайното. Един голям хуй...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-20-2015 на 13:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^
умирам от жега бе, в стаята ми е 31 градуса, компа и той загрява адски и му инсталирах приложение да видя колко му е температурата - 55.. :дд искам при половинката в шотландия на студеноо <3
Поне онова недоразумение с моторната косачка се покри най-накрая!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Желаещи утре за бири, скрабъл, етц на някое прохладно местенце между 1 и 5? :/
Три часа безуспешно търсене на книга в интернет, препотих се хиляда пъти хем от топлото, хем от нерви и си чувствам деня загубен. Поне заваля, ще изляза да се полюбувам, пък дано ми мине.
Ей, то т'ва е. Много му се радвам. Без нищо да съм му споменавала от послекният път (вчера исках, но нямаше как), днес направо си ме зарадва с една добра новина. Сам си е питал и си е направил всичко без да му казвам и вече просто и да се опитам да измисля няма да намеря за какво да се притеснявам.
В момента се чувствам все едно са ме разглобили на съставни части, почистили са ги, поправили са повредите и отново са ме сглобили.
Ем, идеално съм! :д
Пинки, я да видим червилата, че много се смях :д
Албенка, и аз така, ама още е на изплащане, 2 години го бях разсрочила, сега октомври ще минат :д
А гадината запали, като изсъхна, просто нямам думи :д
Пък официално мога да работя 3 месеца на календарна година в чужбина, а шефката ще се бори за повече, та си купих билет за неделя, и вече ще трябва да започна да отмятам прага, андора и париж/или ница, или марсилия, не съм решила още, че годината мина.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
трудно намирам в последни дни качествен материал. хех.
имам мн лека мускулна на гърба.
натренирана сАм уе
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Yep.прага
нищо друго не си струва гледането след прага.
лично мнение, де
Тези дни умирам от скука и имах нужда от завръщане тук. :Д Плановете за лятото вървят главоломно надолу, ама 'ба ли го, не съм и очаквала друго. Поне едно яко нещо се очертава в началото на август, то си стана ежегодна традиция. И после мисля към средата на месеца да се метна до София за седмица-седмица и нещо, че да си видя моя човек и малко да се махна оттук, че просто няма право да е толкова умряло в тоя град... Ииии да, това е общо взето. Понеже приятелите ми ги няма и/или не искат да излизат аз си се зарибявам с Убунтуто и си правя разни нещица на него, яко е бтв, не бях ползвала Линукс досега, ама беше крайно време.