- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
съвсем правилно си е написано, пидер. Ева не е лесбийка, а ти си пидер в килера.
Е затова не обичам така. Разиграват те, не знаеш така ли е, или иначе и накрая - един голям Янко. Влюбчива съм, ясно е, ама не бива да си играят така с хората, при положение, че самите те са страдали. И да беше един път, а вече за трети път ми се случва. Накрая ти казва, че не чувства нищо, ама не... до сега беше всичко супер, нали? Как изведнъж се сещат след толкова време, че нещо не им е наред. Егати и съдбата, не мога да повярвам, че едно нещо се повтаря за трети път. Тоя път обаче да не си мисли, че ще се откажа. Объркан е, знам защо, обаче няма да се откажа. Веднъж кажа ли го, до там. Ако не стане си хващам пътя, а после той ще съжалява, защото правя всичко в момента, за да бъда най-малкото приятел и да му помогна.
Иначе, като за първа седмица беше интересно. Записах се на волейбол - всичко е на 6. Дано продължат лекциите по същия начин. ^_^
*сън*
Ама тя няма да седне да пие сама в тях, тва само алкохолиците го правят, тя ще излезе някъде и ще се напие с други тъжни хора.
@NomNomNom
NomNomNom, ако се чудиш как да уплътниш времето - би ли ни попяла?
Много ми се иска да чуя как би изпяла следната песен: https://www.youtube.com/watch?v=pI8CkdA1GuI
(ако ти е по вокалните възможности, разбира се).![]()
Тя май няма интернет още, иначе и аз щях да я карам да пее.
Много съм емоционална от известно време, ще лудна така. Вчера бях идеалка, днес донякъде също, сега пак мега нервите. Сливи ли имат тия хора в устата...?! Прекрасно знаят, че недомлъвките и неизвестността за мен са най-покъртителното. Разочарование на доста фронтове. Двойните стандарти също разбиват.
И водих някакви безумно всеобхватни философски спорове с родителското тяло, хах. Поне тя е абсолютен пЕч.
Пххххххххххх. Може и да си направя една среднощна разходка без компания.
Започва се.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре, че е бирата, че да имам отдушник на всичкото напрежение.
Welcome to the Jungle...
Все чудя и все не мога да си отговоря. С какво толкова яко съм се издънил в тоя шибан живот или пък някъде на съвсем друго място, че да бивам наказван по този начин?...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И уискито*, в моя случай. Много ми е зле емоционално. Ама много.. Моля ти се, вика ми ела и ми разкажи. Почнаха да идват хора и да сядат покрай нас, викам и - няма да говоря пред публика, и като boss си тръгнах от масата. Много грозно и нетактично от нейна страна. И си пише, и си говори по телефона супер много с него, представям си като ме няма в града какво правят. Остави, приятелка ми се наричала... Добрем, до тука си мацка. Пича и той не е пич, щом прави така. Връщам си думите назад. До тука бях!!
*сън*
срещнах едно много хубаво момиче в автобуса... дали ще я видя пак хахах![]()
Някак си всичко като е наред, всичко като се случва както си е по реда му.. аз винаги ще намеря да се върна към старите си мисли. Към хора, които не са ме оценили. Към НЕГО. Имам си човек до мен, който прави всичко за което някога съм мечтала.. даже и не съм.. И аз все пак искам да разбера всичко, което стана, искам да се изясним един път за винаги. Омръзна ми от тая игра на куче и котка, омръзна ми да чакам, да се надявам. А мамка му, защо не мога като нормалните хора да го преживея и да продължа да съм щастлива с някой друг, с нещо друго. Защо съм неспособна да преживея това нещо. Времето лекувало, невиждани очи се забравяли ... КЛИШЕ КЛИШЕ КЛИШЕ.. лъжа, глупост ... абсолютна тъпотия.. колко години вече нищо не съм забравила, че сега след всичко, което се случи как ли пък ще забравя... Сбъркана съм нещо явно.. дефектна съм. Раздавам се и обичам хора, на които не им пука за мене и някак си .. явно това ме кара още повече да искам да го обичам.. Мамка му, той е единствения, който може да ме направи напълно щастлива.. а принципно казват, че няма пълно щастие.. е за мен има - Той!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
беше добро, да си наливаш бира в джакузи = безценно :Д
http://9gag.com/gag/agNxVLK
Свърших малко работа днес и си мисля някакви неща в момента и чилвам.
Peace
Последно редактирано от skate : 09-21-2015 на 15:00
Лъжеш, аз го счупих, още вчера, защото пращах мои снимки.
Не знам как цял ден реват за проблеми в скайп, а аз нямам такива, всичко си ми работи.
твоя го пожалих, защото не съм те виждала да пишеш в общия
писах веднъж, почти всички млъкнаха(вероятно от уважение към годините ми) и не смятам повече да се включвам