- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
отдай се на изкушението да го нарушиш ^^
aко ли не, Анархи, кажи си кой е твоят конкурент
Според Цецо ако дръпнеш стара версия ще си решиш проблемите.
Аз съм с 2 различни версии на компютъра - една за линукс и една за Уин, и двете последни версии - под Линукс не логва изобщо, под Уиндоус логва моментално.
На лаптопа имам стара версия за Линукс - логна 30-ина минути след като пуснах компютъра.
На съвсем случаен принцип ми се вижда цялата работа. Направили са някакво мазало от Майкрософт и да се надяваме ще го оправят до утре ;}
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
скучен конкурс за най-оборотен форумец - една кандидатура и няколко догадки :/
Dr. Gregory House
даа, искам някой, който доказано го бива с форумки, и е най най най алфата на форума
Looool
Майкрософт не знам колко са направили мазало, на мен май чувам да ми пльока скайп, ама тук на последните страници мазалото е доволно.
Викам следващия президент на страната да се избере от тийна.
Dr. Gregory House
Както ми повтаря постоянно един приятел... учи, за да можеш вбъдеще да спиш с тая, която искаш, а не с тая, която трябва... абе ясно бе Божак ама голям е ташак вепочвам... поредните 10 часа отделени за несигурна кауза, това направо ме разкъсва... само като си помисля, че всичко това може накрая да не ми трябва и да се забия на някоя каса в ЦБА
къде е skatew ?
къде си skatew ?
Предлагам ви наистина да се кротнете, щото имам два варианта:
1. да заключа дневника за известно време, с което да накажа косвено и други пишещи
2. по-грубата мярка, до която ще прибегна, ако първата не даде ефект- да ви насмета с възпитателна цел.
Ще мятам по едно око, ако не се спрете, заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
а като се замисля че kalpazanka ми липсваше
^Вече мога да умра спокойна. Липсвала съм на някого в тоя форум.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
иронията е ненужна сериозен съм
katinarcho е първият печеливш от днешната лотария заради латиница в и без това нажежения Дневник. Да му е честито!