- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Мисля, че се превръщам в задник. Не към другите, към себе си. Съвсем осъзнато и необезпокоявано от разумното в мен. И тъй като снощи беше сравнително хладно, прекарах вечерта на терасата, размишлявайки над някои неща. И не стигнах до никакъв извод, защото ми хрумнаха други неща и писах за пръв път от доста време.
Трябва да си организирам идните дни. В петък пътувам, в събота съм на рожден ден, в неделя съм на работа, в понеделник ще отида при баба и не знам кога ще се прибера.
Иска ми се като ида там да си почина и да остана на спокойствие, но знам, че обстоятелствата няма да го позволят.
Ще остана и при баща ми, но не повече от една нощ. Няма да издържа повече.
И пак ще се усмихна и ще кажа, че всичко е ок, при все, че няма да е. Или просто ще се откажа и няма да ида. Което и да е, ще ми е кофти.
И А. ми липсва вече. Много даже.
И снощи сънувах много странни и интересни неща.
срам ме беше да питам ;д
вече каза че са странни и интересни нема как
аре бе хоуми
ако в съня има каручка ще се сцепя от смях
Ударих дъното на психическото си състояние вчера и днес сутринта.
Просто не съм вярвала, че нещо подобно би могло да ми се случи, от няколко дни просто се чувствах/м неизлечимо психически болна, а този процес се задейства сериозно от 3 месеца насам.
Ей това е, за една година - от пиково щастие, до някакво дъно, дето не бях стигала.
Просто, защото нямах решение на проблем, а съм свикнала винаги да имам решение. И това решение не можеше да се намери месеци, и просто се разпаднах психически.
Сега лека-полека се събирам и пак имам х болезнени страхове, но поне след 3 дни заминавам и.. мечтая си кошмарът да свърши.
Макар, че си мисля, че веднъж като се дестабилизираш психически и направиш грешни псевдологически връзки, няма връщане назад, или поне аз не си представям да съществувам така.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://9gag.com/gag/aepeyyW paha hahahaahwayayauauawawajaha
Намерих си колието. <3 От утре ще го нося постоянно. И си купих шапка с козирка. И съм много доволна.Утре ще е последният по-мъчителен ден, но смятам да си го направя хубав самичка и в събота вече да си се изкефя на макс. Не. Искам. Да. Свършва. Лятото. Искам да си се правя на щастлива пред готини хора. Вече никаква мотивация нямам за училище, нито приятели, нито нищо и само се депресирам като се сетя колко бързо ще дойде 15 септември. Пфу. :с
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...