- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Боли ме корема, да му се не види. И не, не цикъл. Май се натрових с някъв гаден сандвич от КФС, или тялото ми най-после почва да ме предава. Ще видим дали ще оцелея нощта![]()
хахаха, аз пък гледам, че някои качват, сменят с друга, трият другата и пак правят старата профилна по 4-5 пъти на вечер, за да се появи максиамално пъти на timeline-a на другите
затова вече едно 60-70% съм ги unfollow-нала и вече само сайтове, групи и страници ми излизат :Д
Зависи. По-голямата част са точно такива, просто защото си мислят, че един "лайк" ги прави нещо, повече от другите. Това ме дразни в някои български девойчета, затова гледам да стоя далеч от тях, да не ги халосам с нещо тежко. Има и някои изключения, разбира се, но това със смяната на профилни за събиране на повече харесвания си е е*ати мизерната работа, честно.
аз пък не познавам такива хора
ти пък познаваш и им обръщаш внимание
изводизводизводи
Еми, тъпото е, че не става дума за стандартната кифла. Просто всички вече толкова са се вманиачили да получат признание от някого или да подчертаят дадено пътуване, примерно, че изпадат в крайности на снобизъм.
имаш свободата да им го кажеш
Пътуването нищо не е. Много по-тежки случаи има. Като се започне от кафета и се стигне до дискотеки.
И аз като го видя това какво трябва да направя, да ида при тях ли или да им стисна ръката, че знаят как да се тагнат? Ми да си пият кафето/чая/квото и да е там и да не ми пълнят news feed с глупости.
ти ми приличаш на точно един от тях
с усмивка ти го казвам не се гневи
Поласкана съм, че ме използвате за страшилище
Хах, честито. Тъй де, знаеше се. Много ми харесвате... убеждавам се напълно за when you know, you know и колко естествено стават нещата, когато наистина си срещнал Човека. Вълнува ме следният въпрос: на какъв език ще ви е цялото празненство съответно ще превеждате ли някак и т.н.![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-24-2015 на 07:18
след вчерашната ужасяваща болка, днес отивам на зъболекар, гледа- всичко е нормално на външен вид, праща ме на снимка, оказва се, че долния ми мъдрец е огромен и няма място да пробие. започва да оглежда по-добре и ми откри първия кариес в живота, точно до мъдреца, от странична страна, (затова не го е намерила при профилактичните прегледи). изумена останах, но болката беше твърда голяма, че да се нервирам. започна да ми обяснява как трябва да ми отвори зъба, да умъртвява нервите, да ги извади, иначе щял да се увеличи още повече болежът, особено като мъдрецът бута най-много точно болния зъб. обяснявам й, че утре вечерта пътувам, и по-добре да ми сложи антибиотик, и като се върна да работим спокойно по зъба, а тя ми вика "ще закрепим положението още сега, спокойно". какво закрепяне, бе, това е глава. шега не бива. не мога да повярвам, че толкова години не съм видяла каква е, ама то как да видя, като не е имало по-сериозна ситуация... в крайна сметка след много спор ми го отвори. оказа се, че нервите са 4, иска да ми слага арсен, аз бях против. защото знам, че дори да го сложи е невъзможно да се умъртвят 4 нерва толкова бързо, и така или иначе пак щеше да прибегне към упойка. обаче въпреки всичко сложи арсен. и това се случва в 9 часа. вика ми "ела към 3, за да продължим". от два часа ми идва да счупа нещо, все едно ще раждам, баси. и в най-голямата жега ще трябва да се разкарвам, абе да си имам и късмета, бе....
Последно редактирано от pandabear : 07-24-2015 на 08:12
Калпазанке, я разкажи за турболенцията, ко ти се е случвало и къде. Мен по пътя за Берлин ме тресе много, и само там ме тресло като цяло.
Иначе, нека ви споделя за испанците, без да ядосвам.
Добре де , не мога да не се ядосвам.
Имам автобиография на испански.
На "паспорт" съм си сложила номера на лична карта. ( искат го )
На мобилен телефон - моя бг телефон
ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ НЕ СПИРАТ ДА МИ ЗВЪНЯТ НА ПАСПОРТНИЯ НОМЕР ВМЕСТО НА ТЕЛЕФОНА И МИ ПИШАТ ИМЕЙЛИ - МИ НЕ МОЖАХМЕ ДА СЕ СВЪРЖЕМ НА НОМЕРА КОЙТО СТЕ ОСТАВИЛИ ПО ДЯВОЛИТЕ НАПРАВИЛА СЪМ АВТОБИОГРАФИЯТА НА ВАШИЯ ПРОКЛЕТ ЕЗИК И ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ Е НАРЕД С ВАС.
така, вече съм по-спокойна.
2ма вече ми звънят на паспорта, кой знае дали и други са опитвали, ма са се отказали и не са ми писали мейли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И мен там, с Еър Берлин. Макар че спътничката ми се изказа, че с тях винаги имало турболенция. Затва и втори път с тях не посмях да летя. Самите машини оставят чувството, че си се качил все едно в мизерно 20-годишно такси, невидяло миене и прахосмукачка откак е излязло от производителя.
Иначе на кацане в София си подрусва, ама поносимо. Въпреки това, обаче, опирам до Шефа всеки път.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе, аз ходих с бг еър, двуседалков еърбъс мисля, преди 2г., и беше първото ми пътуване със самолет.
Запомнящо се такова.
Явно маршрута за там е такъв![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
еърберлин подаряват шоколадче във формата на сърце на излизане от самолета! сигурно да си възстановиш вкуса в устата след турбуленцията ^^ мен винаги са ме возили приятно бтв.
^Шоколадчето ми е най-милият спомен <3
Номи, при мен бойното кръщение беше с Луфтханза. Какво вълнение, какво чудо бешеЗа съжаление не съм летяла повторно с тях
Но пък за сметка на това вече съм със сребърна членска карта към Бг еър. Даже се случи веднъж да ме возят в бизнес класа с платен билет за икономична
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!