.
Затворена тема
Страница 17 от 106 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2626
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Нда, то т'ва ако е разходка... 20 мин. Ама шанс.
    Бтв, хора, кажете ми добра ветеринарна клиника/ветеринар в София, че съм се заела да намеря добър специалист на една позната и кучо. Направило ми е впечятление, че тук има хоря с тази професия.
    Последно редактирано от mayaaa : 07-24-2015 на 12:19

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Само като имена от фейсбук групите за помощ на животинки знам ЦВК и Вяра, Надежда и Любов.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Българските пилоти приземяват най- добре и плавно. Другите толкова малоумно и рязко се спускат, че ушите и главата ми стават на пихтия.
    Аз лично съм доволна доста от БгЕър особено предвид промоцията за куфарите по линията София-Берлин.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-24-2015 на 12:10

Град
    пространството на Дисе
    ^Има нещо вярно, да.
    Най-некадърно кацане имах с братя швейцарци в Букурещ. Имах чувството, че тия са останали с впечатление, че возят чували с картофи...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @kalpazanka Ох, аз не съм си извадила карта, защото уж с уиз-а си пътувах, ама те ги извратиха супер много часовете на пътуване + зимата бахти закъсненията, та сега с бгеър пътувам, ама все не се сещам.
    Каква е схемата там и при колко пропатувани км имаш оферти?

- За приземяванията - само бг пляскаме, в мадрид-лисабон лисабон-мадрид никой не пляскаше, и се сетих, че и моя приятел се чудеше защо пляскаме.
    Намирам пляскането за много хубав жест, че не са те приземили в Алпите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Sofia
    Един от любимите ми цитати, който ще "буквализирам" тук.
    People always clap for the wrong things.
    Естествено, че в случая е хубав жест, това е нещо сериозно. Не като някои да пляскат след всяка тъпа лркция. Даже и пляскане не е.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Намирам пляскането за много хубав жест, че не са те приземили в Алпите.

Хубав жест е, да, но и аз забелязвам, че е на умирачка.
    Номи, късно се усетих. Поне едно 4 000 точки съм изпуснала. Дотук имам събрани за двупосочен вътрешен- 7950
    Регистрирах се през сайта им https://flymore.air.bg/reg и си принтирах временната карта. Представям я на гишето за предаване на багаж. Половин година по-късно ми пристигна уведомление по имейл, че съм достигнала следващото ниво в програмата им за лоялни клиенти Fly more и ще ми бъде издадена пластична със същия клиентски номер. Можеш да си я получиш по пощата с препоръчано писмо или от касите им срещу чек-ин-а.

С уиз ми е мерак да пътувам само заради 32-та кг чекиран багаж. От друга страна не ми се занимава да им купувам членствата, пък да си купувам нова раница специално за техните размери ръчен багаж... Ако съм само с ръчен, цената на билета е направо смешна. То влакът до/от летището ми излиза на същите пари, б@си.

Редактирам се- Номи, фърли едно оЧо тук https://www.air.bg/bg/flymore
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-24-2015 на 12:30

Град
    Sofia
    Тва с картата за коя компания е?
    Едит: видях, пак съм се прецакала, досега щях да имам точки за луната.
    С БгЕър съм пренасяла 60кг багаж, така че е по- изгодно от wizz
    2 куфара по 23 + ръчен 10 + имаш право на дамска чанта,.в моя случай лаптопска :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 07-24-2015 на 12:34

Град
    пространството на Дисе
    България Еър.

Номи, още нещо се присетих- за РД пращат ваучер за 10% отстъпка при следващото ти пътуване. Има изискване да букнеш билетите до 60 дни след РД.

Ричи, била си бизнес класа, нали? И аз се изкуших да напълня още 1 куфар за оставащото време /като се случи да ме возят в бизнес с билет икономична/, ама не ми идваше на ум какво толкова да пренеса. Пък и няма кой да ме посрещне на летището и ще си влача куфарите сама по влаковете.
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-24-2015 на 12:39

Мега фен Аватара на Dagichka
    ох, на мен първото летене със самолет ще ми е другият месец и отсега го мисля

излязох за 5 минути да купя някви неща и станах вир вода, грр. искам есен вече бе, да почне унито и да играя джаги с момчетата в почивките :д

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ох, на мен първото летене със самолет ще ми е другият месец и отсега го мисля
    Много готина емоция Завиждам благородно

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ричи, била си бизнес класа, нали?
    Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг. Това визирах горе като "промоцията с куфарите" по линията. Отделно си имаш право на ръчен куфар и дамска чанта, както е за всички линии.
    Изплашихте ме с тия закъснения на Wizz-a. Само 2 пъти съм пътувала с тях (отиване и връщане), но групово и тогава самолетът нас ни чакаше :Д, не ние него.
    А утре летя и гоня важна среща. Ако закъснеее, ще се гръмна.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-24-2015 на 13:21

Супер фен Аватара на Deadlock
    споко, десетина полета имам с тях и закъснение почти винаги е имало, но под половин час. предполагам, че това те устройва ^^

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг. Това визирах горе като "промоцията с куфарите" по линията. Отделно си имаш право на ръчен куфар и дамска чанта, както е за всички линии.
    Ясно. Моя грешка, значи
    Подведох се ей тук https://www.air.bg/bg/baggage

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Май започвам да свиквам с идеята, или поне не го приемам като нещо толкова страшно. Все още не е узряла напълно, де, трябва ми още време, но маймай съм взела окончателно решение...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг.
    На човек?? О.о
    Завиждам.

На мен ми е дилема сега с какво да ходя до Прага - със самолет или с автобус. Ще е добре да мога да помъкна повечко багаж...

Град
    Sofia
    На човек, да За завиждане е, когато трябва да ги вдигнеш, за да ги качиш в превозно средство ;д
    С автобус до Дрезден, направи си там една нощувка, да починеш и разгледай на другия ден, много хубав град е. После за 2 часа си в Прага. Или до Лайпциг- още по- хубав град И после за 4 часа си в Прага.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-24-2015 на 13:55

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ричи, виж си лс
    освен, ако не ме игнориеаш съзнателно, де :д

Град
    Sofia
    Не те, не ми изскачат заради настройките на телефона.
    Ще погледна

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Нда, то т'ва ако е разходка... 20 мин. Ама шанс.
    Бтв, хора, кажете ми добра ветеринарна клиника/ветеринар в София, че съм се заела да намеря добър специалист на една позната и кучо. Направило ми е впечятление, че тук има хоря с тази професия.
    http://green-do.net/ ето тези каки са много приятни, имат супер добро отношение, клиниката им е малка, но пък е чиста и спретната. Обикновено червенокосаата (д-р Сакаджийска) се занимава, понеже е по-experienced, но и другите са ок.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    червенокосаата (д-р Сакаджийска)

Тази в дясно ?

Някой да ми услужи с домашното си животно, ако може.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    тя, да :д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На човек?? О.о
    Завиждам.

На мен ми е дилема сега с какво да ходя до Прага - със самолет или с автобус. Ще е добре да мога да помъкна повечко багаж...
    Ти в кой град беше? От Берлин се стига бързочко с автобус, и беше евтино, но вече не помня.
    А полети до прага ако имаш под 150евро отиване/връщане, не се замисляй :д

Калпазанке, мерси. ей ся ще си я пусна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Sofia
    Доста по- надолу от Берлин е. От Берлин са малко по- малко от 5 часа и е 20евро в посока.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Д-р Мария Савова, клиника "Нова" в Младост 4.
    Д-р Ралица Сеньова, клиника "Виа вет" в Дружба 1.

И двете са прекрасни специалисти, като с Ралица съм имала честта и да работя
    Последно редактирано от pandabear : 07-24-2015 на 15:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си