- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Все ми е тая за 9те години. По-скоро предпочитам да можеше да се върне времето,когато бях 11-12ти клас.
Защо да не ти оговоря по подобен начин,ако си го заслужиш. Може само да внимавам,ако се окаже,че си някоя мутреса и знам,че пращаш мутри на всеки,който ти е казал нещо на криво.
Никой не ме е ядосал и към никой не си насочвам агресията. Ако трябва да съм честен по-скоро често съм си нервен,но поради съвсееем други причини. А насоченото към теб е просто заради оригинално неадекватното ти присъствие във форума и стремежа ти да си на всяка манджа мерудия и винаги по-отгоре от другите.
Поне като си ми толкова потайна и прикрита,а искаш всяко 3то мнение във форума да е твоето,слагай поне по някоя емотиконка БАРЕМ да знам в какво настроение си.
Нервирам се на хора дето емоционално ми изглеждат като стени и не знам кога са сериозни и кога се бъзикат всъщност....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 07-26-2015 на 17:14
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 07-26-2015 на 17:29
я, какво съществувало все още http://www.sofianci.bg/
с доста променен дизайн, де