- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Аз не претендирам, че мога да пиша. Ти го каза сам за себе си. Гледай хубаво. И мисли к'во пишеш, не е само да щракаш клавишите, влагай някакъв смисъл.
що не обявиш мозъчен фалит и да не ме занимаваш повече
Педро, ти почваш и понеже нямаш какво толкова съществено да кажеш, гледаш да се измъкнеш. Като не можеш да правиш нещо, по-добре не го започвай. :]
Вървях в парка с един познат и едно 10- годишно подскача като невменяемо с една топка под блузата и не можем да минем. Викам му: след 5 години, като ти се случи, ще ревеш, няма да подскачаш. Майка му ме чула и започна да крещи след нас как нейното момиченце не било курва като мен![]()
За пръв път ми става смешно, като ме обидят така, но тя беше доста истерична и нямаше как да се натъжа.
показваш задоволството си че ще те шибат в гъза после аз съм педро да ти имам хомо логиката
Ти да не би да си бачкал в някоя винарна, че така тъпчеш на едно и също?
иска ти се да те тъпчат нали елтън
кво да знам от теб бе оръфляк смешен ;д
Много неща можеш да научиш, някои и не толкова полезни, като например как да се справяш с олигофрени.
ако искам да науча това ще звънна на родителите ти
Много миличко ми стана. Не знаех, че е толкова...сантиментален? Май да. lh <3
Не прави тази грешка, още повече ще се почувстваш ненужен за този свят.
Какво представлява това и за какво служи?
Иначе ти като докторка как би препоръчала да се вади кърлеж? С въртене срещу часовниковата стрелка или само с дърпане. Не едни места казват, че едното е много грешно, другото правилно, на други пък съвсем обратното. Питам просто информативно, защото от първи опит новонаучения метод се оказа доста по-добър. Да не повярва чак човек, че само благодарение на малко чеснов лук кърлежа ще го обърне на такъв бяг и толкова бързо ще "развее бялото знаме". За 29 те си години при условие, че съм се сблъсквал в забити в хора и животни кърлежи и даже и лекарите ги вадят насилствено, за първи виждам самоткачващ се доброволно кърлеж, който се е забил скоро и още е малък, а не надут многократно заради поетата кръв.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ще живея, за сега, хехех : )
още не съм си купила тоалет за сватбата, аф.
ще се обикаля утре в жегите, ужас.
пак не мога да си избера филм за преди лягане
иии дааа...
Ох, щастливо ми е. Хем не искам да казвам големи думи, ама хем ми и омръзна да съм толкова предпазлива. Искам веднъж да си се нарадвам, без да се притеснявам за бъдещето. Каквото има да стане ще стане.
Никое време е пак, ама хич не ми се ляга, бе. Хващам си книжката и така. Утре ще му мисля със ставания и глупости, сега не ми пука особено.
Значи визираш себе си като "кифла"? Тъжно галактичке, тъжно..
Дойде ми добавчицата :Д Сънувах мега странен сън, но пък беше хубав, дейба :Д Хубава трен, сега ще гледам Child 44 и ще ви кажа дали става, ако случайно на някой му пука. Все пак Том Харди с руски акцент :Д
к*р за херпесите
п.с. не видях, че е с отвратително аудио, ще чакам по-добър торент
п.с. 2.0 гледах The Drop, не е лош. Определено не беше това, което очаквах
Последно редактирано от Rakshy : 07-17-2015 на 01:52
оф, ракши... те бяха започнали да пишат в такава тоналност, тип иронична изповед на една кифла и аз просто довърших, схващаш ли -.-
Мирослав пак орева орталъка. Абе ти друго освен да подскачаш като ощипана госпожица можеш ли бе, 39 килограмовия рахит..
Хвани спри с тоя форум, че вече си безкрайно отегчителен, скучен, предвидим и банален.. Излез малко навън, стига си предлага задника на всеки в тоя форум... Тука пендели като теб и баща ти не се толерират.
Заминавай в някой хомофорум, там ще се чувстваш прекрасно, в свои води така да се каже и ще сте приятелки всички.
Trust me i'm an engineer.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.