- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Още ми е тъпо за животинката. Три дни колата стоя там, а така не се и сетихме да я преместим. Какво е правило там, по дяволите?! Не е зима, чеда се скрие там, а колата отдавна не е била топла. Най-тъпото е, че вчера на излизане си лежеше и мърдаше с уши, а аз го погалих и казах, че това не е коте, а трупче на коте. Вчера си играх с него, мамка му! Даже от входа го извадих, а днес е обезглавено от перката на нашата кола. И най-най-най-тъпото е, че точно ние отказвахме да им носим вода, за да не ги натрови някой. Опитва се да ме успокои с тва, че е спяло и даже не е усетило болка ама ми е много кофти. Надали бих ревала толкова ако убием човек с тая кола. Баси тегавата тъпотия, чудя се как можах да му кажа толкова спокойно, че под колата ми се е привидяло умряло коте. Дейба. И още по-тъпото е, че ми идат черни шеги на ум, а между тях рева, щот съм лайно. Чувствам се виновна макар да не бях даже в колата.
писна ми да ставам през нощта, да пера чаршафи, нощници и тн. мамка му, понякога не искам да съм жена :дд и ме боли още, и ми е кофти, въобще екстра.
^Защо въобще ти се налага да переш?
Усещам как трябва пак да свикна да ставам рано, ех.
имам щастието цикълът да ми е аадски обилен първите два дни, както и да се опаковам нощем винаги става мазало.. :д
http://s3.favim.com/610/140826/funny...om-2023833.jpg me![]()
Що не спиш на аларма и примерно през 1-2 часа да сменяш, за да не се стига до там? :Д
току-що разбрах, че в макдоналдс имало детско меню с миньоните. трябва да намеря някого, с когото да отида и да си поръчаме поне 3-4 менюта, за да мога да взема играчките![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как няма да му носите вода, бе
Правилно ти е тъпо.С с шегите- умело си се познала в образа на лайно. Баси хората
радвам се, че ти е смешно, Мирославе -.- на мъжките ви е лесно, нищо не разбирате :дд
нещо ми подсказва че на бъдещия ти мъж ще му е по-кофти
^представих си го и ми стана бая гадно :Д толкова съм щастлив, че не съм жена; ожаст
много ми е добре; на работа съм днес от 4 до 10; дойдох в 4 и 20 и ще си тръгна към 9 и 30 хях и днес бях до икеа и си взех маса и рамки за снимки и съм си свалил много яки снимки да си насложа и си взех възглавници да си довърша палетените дивани и всичко е готово вече и ъгловата масичка я закачих.. и таралежа ще си взема и искам постоянно да е пуснат да си обикаля, та ще го доизмислям; нямам търпение да стане 9 и 30 да мина през била за ароматни пръчици да си отида в рачешко-телецешкия ми crib да се напуша и да си сглобявам масички и да си закачам "картини" :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Боли ме крако. Утре май ще си взема мехлем, ако продължава. Чудя се дали да излизам довечера. Хем ми се излиза, хем не. И тия мърльовцииииии! Не искам да се прибирам вече, писна ми на кОра дето го нямам да ходя след тях! Грррр.!!!!
пак кошмар. сънувах, че съм главната героиня в нимфоманка ;х.
илл
вчера след ра'ота мнол ме болеше едното коляно направо ми се ревеше :Д В нас имам някъв мехлем, снощи се намазах и днес съм 80% ок - фирмата като гледам е Kräuterhof, а крема се казва Pferdebalsam kühlend (не знам немски и не знам кое какво, но това пише на опаковката - има един бел конь отпред :Д якото е, че са само некви билки и такива "готини" неща)
спал съм към 16 часа и утре пак, а имам да върша тооооолкова много неща вкъщи. Най-гадното е, че съм адски бавен в миенето на чинии и ми отнема по 15 минути за 5-6 съда, а сега имам двойно-тройно повече :/ wohooo цял ден миене! #fml
а жена?
проблемът ти е обилен цикъл, а не... цикъл if u know what i mean
подстригах се. не знам дали да се радвам или да ми е мъчно :Д
нямаше време да ме боядиса. за утре го отложихме.
всички около мен са "к'во се случва, бе?!"
хахахахах
Последно редактирано от pandabear : 08-06-2015 на 16:09
Баш в лятото се търсят хора, поради факта, че всички Софиянци отиват по родните места или на море. (ако иде реч за София)
Работата не винаги е мега високо платена или приятна, но все пак е работа. Ако имаш желание винаги някъде се търси човек за нещо. (онзи ден на единия обект дойде няква жена да пита дали търсят чистачка или нещо друго... Не е трудно да се разходиш и да питаш)