- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Дъ фък. За първи път обърнахме нещата натам.
И от кога не съм се усмихвала така като се сетя/пиша/чуя някого.
Дийпър.
Наспах се, странно как ама се наспах. Дори и да съм на бач, пак успя да ми се случи. Щастлива съм и ми е добре, вчера изчистихме и оправихме в нас и това е още по-добре. Ще го накарам утре след работа да дремем на плажа.
оше 100 милиарда потънаха в Гърция днес. А ние от ЕС сме получили за тия 8 години има-няма 10... Не знам да се смея ли дори или да се дразня ..... :Д:Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Снощи беше ебаси тъпата вечер, добре поне, че свърши добре. Чудя се сега да спя ли или да бръмча нанякъде
гледам стари снимки и имам чувството, че ш ревна ;д.
'ооо, тези изящни пръсти'
'наистина ли очите му са толкова ...'
'а тази устаа...'
хъх
сирене с домат=рай
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
интересна темичка..уморен съм, ся си чилвам с малко музика и се чудя какво да правя утре..приятна вечер!
![]()
^ебаси бясната
писна ми по заведения да ям само картофки и салата, ама то като ме заведоха на американски бургер бар, кво друго очаквах всъщност.. :д и пак ми стана кофти като минахме през народния, толкова да тръпна да не го засека случайно някъде.. бръх :с
което ми напомня на... farmers
май само това ми липсва от софия към тоя момент
//съжалявам, знам, че ставам досадна, просто хич не ми се прибира, което чак ме учудва, но.. да
Номи, моят не беше розов, ама пак е някакъв градински, просто си е нормален сорт.. но се разцепих :о
а на работа имаме една колежка от близко село и носи мн. често различни плодове и зеленчуци и просто се разцепваме и там.
толкова съм healthy!!!
наистина, хора
като изключим че като се изнервя и омитам 2387093275209 захарни боклуци, ама скоро това не се е случвало
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ем знам, ама все пак тайно се надявах да има и нещо друго вегетарианско, ама тц![]()