- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Днес не съм на себе си. По едно време положението беше потресаващо - в купата за портокалите сложих чаши, усетих се чак след половин час; говорих простотии на клиентите, а и не само. Едвам се добрах до вкъщи, буквално се изгубих до нас. Искаше ми се не само да звуча като пияна, но...Все тая, решението си е решение и няма да се отмятам от него.
За първи път някой се запознава с мен и ме пита първо коя зодия и асцедент съм. :д стана ми интересен.
Денят мина прекрасно, придружен единствено от хубави емоции.
Сега си лягам да размишлявам.
Taq Galena kak se razdava, basi. Tolkova poten ne sum bil ot godini![]()
![]()
продължавам да се панираам :дд ако попадна на такива опашки каквито днес видях на нащо летище.. съм до там :дд
трябва по-често да ставам рано за да гледам изгрева, действа ми успокояващо.. ох, започвам да събирам багажа!
Яко ми е - една аверка иде насам на почивка с техните и ще ходим на плаж с нея и мойто животинче. Ще е фън, определено. И вече наистина нямам търпение да започна, мамка му. :3 И другата аверка ще ми е колежка, йееееййййй. И като имаме дупки, ще висим в оная дупка, наречена Ниси. И ще е яко.
Имам най-прекрасната треньорка. <3 Толкова много ми дава тази зала. Жалко, че се налага до края на август да не тренирам, поради здравословни причини, побърквам се вече.
И на 30ти, вместо да съм на прекрасно, природно, уникално място с яките хора, аз ще имам изпит и ще пиша код 6 часа. Хиперболизирам, обаче ми е мега тъпо.
Няк'во много странно ми е - някак си празно за пропиляното време това лято. Пък и се сещам за неща, които можех да направя. Абе тегава работа - все едно е 10-ти септември. :/
Ставам на 20, нямам търпение да видя моите хора <3
Малко по-добре физически. Още по-празна вътрешно. Дано тази вечер най-накрая се наспя.
Vchera neshto se premqtahme vuv vodata i mi e vlqzla voda. Snoshti usetih leka bolka v uhoto v diskoto, kato se pribrah sutrinta si slojih kapki i izpih 1 upsarin. Dnes stanah s izkliuchitelno skovan vrat i adski bolki v uhoto. Kupih si augmentin i go pochnah. Aman ot kekavite mi ushi. Vsqko more imam problem. Prakticheski za men moreto svurshi... Mamka mu
https://www.youtube.com/watch?v=uncYJdhXilQ
Текстът е потресаващ, ама песента си я харесах.
https://www.youtube.com/watch?v=x4r-c4I_9Rc
Потресаващо е, че въобще си пускам такова нещо, но ми хареса
От няколко дни съм потисната, прекалено много ми пука какво мислят хората и какво е мнението им. И това ми пречи да се освободя и да не се притеснявам. В днешно време хората са много злобни и завистливи. Ще се опитам да не ми пука за хорското мнение, все пак не живея за тях.
Nai-filmiranoto mi more do sega![]()
Policaite dori veche ne mi iskat lichna karta ahahaha![]()
i zapochnah antibiotik, nai-tupoto mi more, koeto prakticheski svurshi shtoto ne moga da piq, a tazi vecher se ubedih, che ne moga trezven da se razbivam na chalga ;( ;( ;/
Пия кафе, ям праскови и мисля за нещата от живота.
Гостите ми спят и искам вече да се събуждат, за да си говорим.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
дъждът ме успокоява, а пък гръмотевиците са нещо като фон на емоционалното ми състояние. та...от вчера останах със смесени чувства. поне разговорът ми беше полезен. не мисля, че от истината боли. боли от неведението. и от напразната надежда. от истината ти олеква. имах нужда от нея, дори казана ми от неправилния човек. нали затова са приятелите, да ти отворят очите, дори когато дълго време упорито си отказвал това да стане. време ми е май да си подредя хубаво приоритетите.
https://m.facebook.com/?_rdr#!/motik...pe=1&source=48
stavame izvestni![]()
да кажа, че тръгвам без очаквания ще е пресилено, но.. да кажем, че знам, че може доста неща да се объркат или да ми е просто.. скучно :дд и все пак ще ми е почивка, така че съм доволна ^^ и той ми липсва мъничко
'Прогресът е невъзможен без промяна и тези, които не могат да променят начина си на мислене, не могат да променят нищо.'![]()