- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
някви хора ме търпят такава, каквато съм.
DAMN!
I can't believe it!
:О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аахахахххахахаха
Дали не е странно, че сънувах, че имам питбул и точно този прекрасен стопанин на питбул ме посети? Но не ми доведе Зевс и ми е тъжно. ;с
И пак сънувах разни щуротии, като притежанието на гореспоменатата животинка е само една от тях. В последните няколко месеца сънищата и/или тълкуванията им ми се сбъдват и не знам какво да мисля. Мдъ.
учудвам се просто.. (позитивно ми е.. рядкост е)
иначе не, не са "някви"
просто пиша с маниеризъм малко, да изглежда "кежуал".
приятелка ми е..
учудих се
нямам ли право да го играя tough guy : D
tough girlщо пък не
Льол получих неочакваноЛС
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
I like my September predictions![]()
Мда, такова е мисленето на германеца. Знае, че каже ли най-малкото нещо на въпреки, ще го сочат с пръст и ще му викат наци. Което естествено е довело до чувството, че имат да изкупват грях и до избягването на темата.
А за пакистанците не мога да се съглася и не виждам как ти имаш впечатления, камо ли пък такива. Номи е работила с такива, някакви закостенели са се оказали, разбирам. ама ти откъде черпиш впечатления? Или си правиш ташак просто, а дриймърът ти се връзва?
Сладка, дългоочаквана почивка! И най-накрая се събудих в 10... :ддд Сигурно съм легнала към два и половина. Искам да си го гушна и да заспя.
Хора, според вашият спор, дадените пакистанци трябва да сте ги срещали в Пакистан, а не някакви си заминали, да работят извън държавата си.
Някой от спорещите да е пребивавал временно в Пакистан ?
П.С. От човек до човек има немалка разлика.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-23-2015 на 07:37
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Сериозно ли ще продължите втори ден да се връзвате на тая провокация? Че и сериозни отговори чак ;д. Някво недорасло момченце "пуска кукички", ама накрая той се обяснява най-много и само с едни такива мили думички, иначе излъчва спокойствие и е над нещата. Да ви прилича на някой? Повече няма да се обяснявам. Който иска да види, вижда/ще види.
ти кога си спрял да се обясняваш. толко да ти липсва внимание, че да търсиш подиум за разбиранията си в тийна тцтц ;/
ного ли те е яд че си такъв мазник и пак никой 5 пари не дава за бръщолевенията ти, пък аз си сипвам като каруцар и пак не ме хейтят :Д
яд те е нали ? яд ли те е ? признай си слайми :Д пръскаш се от яд направо :Д няма тема, в която да не пляскаш пасивно-агресивни постчета след всеки мой коментар. Бих ти дал да ми лапаш оная работа, 'щото явно ти е ного мерак, ама навярно си плашилище.
Драсни ми още някой ЛС да ми се извиняваш утре :Д
кво ти става бе аурис
не знам за араби българи извънземни но се държиш като бастун независимо ква порода си
за кое благодариш бе слайми ?
Пинки, Шпайдърмен, познавам Пакистанец от Пакистан, живеещ там, идвал в БГ :д
Бях тръгнала да пиша дълъг пост, ама нямам какво кой знае колко ново да пиша, ако някой се интересува, ЛС.
Натоварвам се вкъщи.
- разделихме се. преди седмица. семейството е в траур, може би, защото не мога да спя и не спирах да плача в началото. Чак баба ми се е притеснила и е с високо кръвно, и й сменяха лекарствата, и се чувствам виновна.
- Баща ми псува нон-стоп ( такъв е винаги, но сега ми идва в повече), по майка ми, по живота, в момента, в който трябва да работи нещо, не спира да псува в часове и ме товари, защото го чувам, шпаклова хола иначе. ( Да не говорим, че става скандал, ако нещо тип контакт спре да работи, света се свършва и той кълне живота, крещи яростно и т.н. )
Обичам, го, прекрасен е, ама ей това е по-цял ден. И е супер мега притеснителен,
- само се притесняват за мен и ме настройват негативно за заминаването ( заминавам за Холандия в крайна сметка ), и не ме оставят да се зарадвам, само ми подхвърлят някакви опасни неща, нищо хубаво не ми казват
- и всичко това, когато съм си оставила квартирата в софия и трябва всеки ден да пътувам до софия и обратно с автобус
- напускам си работата, идната седмица ми е последна
- имам проблеми с бенка на лицето, и не се оправят след антибиотика, и ми е притеснено сега, като отида на профилактичен
- искат ме на 2ри да пътувам, а нямам дебитна карта, защото ми откраднаха данните и я преиздавам в момента, и буквлано ще трябва да отида там с кредитна карта и да пращам пари на майка ми от електронното банкиране за да ми я погасяваМного се надявам да ми отложат стартовата дата за 7ми.
- документите са си таковали майката, бахти сложното е да се регистрираш навсякъде там
Неща, които не ме притесняват:
- къде ще живея :д - airbnb, хотели, хостели, последен проблем ми е, после ще си намеря някаква стая, докато си намеря и сносен апартамент ;д
- не ме притеснява, че нямам никого там, освен двама колеги, които заминаха сега, преди мен, и не се познаваме, освен по скайп :д ( а двамата са пълни противоположности, единия е с 3 деца, дошъл да поработи да изплати ипотеката набързо, другия - работил до скоро в южна америка, обикалял света, и .. не знам как е попаднал в амс :д )
- работата - хич не ми дреме, само колегите да не ми вдигат кръвното, защото чисто и просто ще си намеря друга, не ми пречи нито да се местя от държава в държава, нито нищо.
и баща ми не спира да псува, ако някога съм мислела, че съм в депресия, съм си въобразявала, мисля, че вече знам какво означава това :д
А един форумен потребител ми вдъхна надежда, единствената светлинка в чернилката наоколо.
Последно редактирано от NomNomNom : 08-23-2015 на 11:42
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
*гуш*
нямам представа какво да ти кажа ако трябва да съм честен. Рекордьор по натрупани проблеми се оказваш ;д /май не е смешно, де/.
От друга страна скоро ще си в Холандия, далеч от всичко това, та горе главата - ще преживееш още седмица някак