- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
някъде бяха направили експеримент - спират новините за катастрофи и след един месец имали с между 10 и 20 % по-малко катастрофи. Мисля, че това е някъв нов начин за масова психоза. Не е нормално 80% от новините да са смърт и трагедии и накрая да ти пуснат един "весел репортаж"...
А мен ме боли гърлото след като пих антибиотик 5 дни за ухото, да му *** майката и на времето и на всичко :@
Tova e nai-chetenata tema ta zatova:
Zaveshtavam potrebitelskoto si ime, parola i izmislen email na saforumtsite tuk
Topcho01
pokemon
nekakuv izmislen mail
Molia deloto mi da bade prodalzheno
Хахах, точно си изкарах първия бакшиш от желязно левче с флаер и говорене на английски около 20тина минути. А работата НЕ Е свързана с пари... Още три дни плюс днес и съм свободна - няма такова щастие просто.
Особено много ми допада църковният шрифт. Твоя ли е?
Сетих се за едно нещо като притча.
Човек попитал мъдреца:
-Как мога да вляза истински в сърцето на някого?
Мъдреца отвърнал:
-През рана. Правиш я и след това влизаш през нея...
Жалко,че не съм изобщо експерт по правенето на подобни рани.
А иначе пък,когато започнат да те смятат за даденост,защото каквото и да става винаги ще си там е време да си "обуваш обувките" и да си "плюеш на петите в неизвестна посока'. Така смятам да направя и аз.
Да не се заричам много много,но смятам и ако не да спра да пиша в тази тема то по поне бая да си поогранича писанията. Май е по-добре повечето хора да не знаят баш точно какво ти се върти в главата в дадения момент. Надявам се "критиците" дето постоянно роптаят против моите "романи" да се израдват и да им поолекне малко...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ Няма как да влезеш с добро в сърцето на някой насила. Много е жалко, че си се сетил за тази притча. Научи се да губиш с достойнство.
Правилно си решил да се оттеглиш. Ако не можеш да се примириш, затваряш страницата и след известно време всичко ще бъде наред. Стягай се и направи каквото трябва, не удължавай агонията. Горе главата!
За мое най-голямо съжаление като до известна степен идеалист тази притча е много истинска.Особено пък ако се отнася за любов. Наблюдавал съм го не веднъж или два пъти в реалността.А също даже и в темите на форума. Как се постват теми дето някой го правят на гъз и го използват за носна кърпичка най-често от женски пол,не че и от мъжки пол няма де,а той е страшно влюбен и тича ли тича по въпросния човек,защото не можел да съществува без него.
А за губенето с достойнство. Е, това не е нещо ново за мен. Научил съм се вече.Без значение губене на точно какво. На никой никога няма да се мятам в краката без значение като какъв го чувствам и/или колко държа на него. Всеки е свободен да взима своите решения и да си търпи последиците от тях след това.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Грешно ти е разсъждението от първия абзац, ама няма да те поправям.
Всеки има персонална истина.
По темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%9...964344?fref=ts
Не живея в Хасково, но бих гласувала за въпросния младеж.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Сега ще си кажа моите терзания за деня (и не само) ;д.
Когато скриваш истината от някой, не го щадиш. Съмнението, породено и от най-невинната и/или благородна лъжа, може да има тежки последствия в/у и без друго обременена психика.
Ама всичко е наред, ще мине. Моята съвест е чиста.
Май ще си пра'я спагети с риба тон.
ММммМммММммМ......
Някойтам, няма по-невярна притча според мен. Хубавите неща не стават "с лошо", с правене на рани...
По-голямата част от "цитатите" по отношение на любовта (популярните цитати, циркулиращи в нета) не са особено верни или пък зрели.
Нещата просто се случват.
Въпреки че и аз какво ли му разбирам.. Точно сега.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Баси..да завали малко дъждец най-накрая,кво са е заинатило с тва слънце та слънце..малко садната работа.
Егати лицермерният живот... си хвърляме прах в очите с него и днеска...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Хубавите неща за двама души едновременно може би не. За един тарикат обаче може би да. Защото търчащият му по гъза колкото и да е убеден,че е влюбен и затова прави всичко определено реално не е щастлив. Същото обаче не може да се каже и за тариката/тарикатката, на които в дадени случай често им е позволено да вършат каквото им е на сърце без последствия или с минимални такива,а в същото време държат и интереса чрез драмата,която създават.
А аз мога за себе си да твърдя,че често разбирам психиката на хората,но морала не ми дава да съм толкова подмолен и да се възползвам от слабостите на хората с цел лична облага.
Лично жена ми е казвала,че е май по-добре да се държи гадно,защото тогава и се търчало по гъза постоянно,а когато била мила не я "бръснели за слива" и и се "качвали на главата." Аз лично някак все още се опитвам да вярвам,че не е задължително единия да е ПО от другия. В краен случай може да си разменят ролите отвреме навреме.![]()
мислила съм много по тоя въпрос.
облагите на това да играеш само по и чрез егото си, са малки
това омръзва.
има разлика между това да се държиш "гадно" и това да уважаваш себе си.
хората, които се държат "гадно", очевидно не уважават себе си..
а и кой ще ти търчи по гъза точно? някой мишок?
някаква форма на "игра", това е разбираемо.. закачки, едно-друго. мога и без теб, не си ми интересен/-на..
ама е в началото.. и в зрели и стабилни отношения такива неща не знам доколко имат място.
не може с евтини номера да имаш нещо красиво и стойностно, така че не може ид а го караш вечно на тоя филм "недостъпен/-на", "тарикат/ка", или, "ей сега ще ви тествам всичките, да видя колко сте достойни".
уважение и самоуважение и целта.
мисля, че всички дълбоко в себе си сме доста несигурни и от там и нуждата постоянно да се играе, да се прави нещо НА другия, а не заради себе си.
реално на тия, на които наистина им върви с жените/мъжете, не правят никого на луд, просто са си уверени в себе си и имат избор.
другите прибягват/прибягваме?! до схемички, до някакви номерца.
но това е просто ЕГО
кофти е егото да ти е пътеводител в живота. казвам го и от личен опит![]()
jghgh
http://www.teenproblem.net/forum/sho...о-върна
http://www.teenproblem.net/forum/sho...е-върне
http://www.teenproblem.net/forum/sho...а-НИКОЯ
Това са само теми от последните две страници,а даже не са и от най-хард темите.
А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.
Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга.
И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-27-2015 на 15:15
jghgh
Само на последните 2 страници има три не толкова хард теми,които съм постнал в по-горния пост,но заради някаква цензура или не знам какво ми реже целия пост след рефреш
Edit: Натисни на горното ми мнение "Отговори с цитат" и ще ти се покажат.
А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.
Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга.
И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-27-2015 на 15:28
spored men lapeto ne e mojelo da 4aka i sa e nagarmqlo po-rano
vij mu o4ite i kvi gluposti prikazva ;d;d;d;d