- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Я на кого аватара открих... И то от турски сайт, малко иронично![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
чувствам се като цар на новия си стол.
и уморена; очите ми страдат.
дайте идеи за уморени очи - трябва да има някакво вълшебство (без изключване на екраните :Д). имам и сенки..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
блат, спи ми са.
а, даааааааааа
болт е легенда <3
<3
<333
Гледах стари видео касети. Осъзнах, че нищо от заснетото не съществува вече. Абсолютно нищо. Осъзнах също, че никога няма да го преодолея и винаги ще ме ръчка отвътре- болезнено.
Не излязох с него, макар че няма да имаме такава възможност скоро. Не чувствам, че сега е моментът просто. Пък и така ще имам повече време.
Наканих се да не пиша или да пиша по-рядко в тази тема,но явно си е като от дрога отлепването от нея и трябва да е бавно и постепенно.
Иначе след като цял ден настроението ми беше под нулата.Супер скапано,смотано и сълзливо, поради незнайно какви и за мен откачени причини вечерта ме хвана някаква странна еуфория като,че за баланс и сега още ме държи здраво въпреки,че не виждам особена логика.
Само и да нямах киселини щеше да е добре,но явно храните с ориз са ми леко противопоказни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
от както има форонен чат, не ми се влиза във форона :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам за какво господ ме наказва, но явно съм жил много лош човек в предишен живот. Където и да отида, каквото и да правя едно и също. Аз съм един огромен мечтател наказан да не му случва всичко което пожелае. Любов??? Наказание което не пожелавам на никой...Самоуважение, увереност и каквото и да е вечев съм ги изгубил...Преживях достатъчно, стигнах дъното и от много време дъъълбая ли дълбаяяя...Чувства...искам просто да ги изключа...Не искам повече от това, боля ме достатъчно..
Последно редактирано от ForzaFelipe : 08-28-2015 на 04:46
>>DjBelev<<
А къде е този прословут чат?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чувствам се странно - бившия ми приятел иска да сме в добри отношения и ме добави във фейса отново. След повече от година и достатъчно нови хора и около двамата. :д Странно мил е. Все тая, вече броя дните до края на бач и са точно два и половина. Видях се с колегата и се налафихме хубаво, вероятно в понеделник ще сме заедно да закрием. :д И нда, ще кажа било квот било, края на Алдо за мен е дошло. :д И даже грамче не ми дреме дали ще ме помнят с добро. :ддд И да го духат кат цяло шефчетата. А още не сме решили къде да ходим да си почиваме... Май ще е около тия езера и се надявам много силно да можем да идем на разходка по някоя еко пътека някой ден и да завършим лятото яко.
Сънувах много силен сън за прошката. Не съм тръгнал да го тълкувам, просто ми хареса съдържанието. И ми стана тъпо за какви неща се сърдя и какви генерални заключения си правя. Но имам много съмнения и никаква устойчивост, както и време да мисля глупости ;д.
краставичка ще си взема.. нарязвам на кръгчета, замразявам във фризера и слагам на окото кръгчета, увити в кърпичка. тоест не вярвам в краставичката, а в студеното :/ а алое вера как? по-вълшебно ли е?
има някакви гел маски за очи - http://apteka-optima.com/frontend/fi...yness/myr3.jpg - пробвали ли сте? всъщност ще пейстна това в подходящата тема
Скука..хората около мен даже не са ми интересни...Обзело ме е чувство на дълбока тъга...искам почивка и от работа и неблагодарни люде с фалшиви дипломи за стойностни хора.....купувам две бири и се прибирам да дрема..
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
deadlock, пакетчета зелен чай действат благотворно също (не горещи, разбира се).
всякакъв чай също.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
100 часа уговорки по тел за нещо съвсем обикновено. Добре сме.
Ще го мъкна до язовира чак. Бях изумена като видях, че влиза в ролята на примадона, ама стана ясно, че ме троли... и добре че. Любопитна съм.
Много силно стискам палци да ми пишат на мейла тия дни - с добра новина, разбира се. Сама съм си виновна за невниманието, ама се надявам последствията да не ме закопаят и за пореден път да извадя късмет.
аз затва напуснах тоз чат ;д. грозно е да се обсъждат задкулисно един друг.
номи, не визирам теб ;д теб те лайквам : )
он: тр да се боядисам, че от тва слънце станах блонди :Х ;д
ии съм мн уморена, нз що
ии имам разни неща да свърша, обаче ме мързи да живея, та нз
баа мнол сте чувствителни бе, дейба :Д
сънувах ебати изкривения сън. Не знам да се опитвам ли да разбирам какво значи или просто да го подмина, защото е простото ми въображение...!?