- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Последно редактирано от Ани : 09-01-2015 на 20:03
Аз може да съм сляп, но майка ти не е.
На това попаднах сега и го поствам специално заради Ива :
http://stenews24.com/?p=2182
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Май се разболявам от нещо![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
такава апатия ме е налегнала днес, че даже не мога да се ядосам като хората. Просто ми е през оная работа вече.
maDamn
Мързи мел Много ме мързи. Повече прозорци не искам да виждам и на снимка даже. Нямам търпение да изцепим нанякъде вече, хррррр. И не ми се стои вкъщи, искам няква разходка, а-у. И най-вече искам да си го гушна и да спя.
Заспала съм в 5 тая вечер, тепърва закусвам и захващам задачите за деня...
Мисля, че е крайно време да се намеси съдбата или каквото там има горе, за да ми докаже, че съм била права цял живот, като казвам, че съм късметлийка. Много солидна доза късмет ми трябва в момента.
С българските нямам особен опит, ама немските чиновници са скандално некомпетентни. Ще го кажа без излишна любезност - малоумни и изумително незаинтересовани. Скъсаха ми нервите и май ще продължават да го правят активно поне до средата на октомври. Красота ;d.
Пх, и най-добрата ми приятелка прави 21 сега на 9-ти, а още нищо не съм й измислила. Ще ми е интересно дали нейният няма да я замъкне на неколкодневна екскурзийка. Идеи, добре дошли сте в главата ми ;d.
Хахахаха, какво видео гледах само... Чувството за хумор, съчетано с необичайно силно развита изобретателност, е голяма работа.
Ей, мама му стара. Тъпи хора и това е. Виждат повредата и чак след две седмици казват "ами тя не е по наша вина, не покрива гаранцията". И после "ало, добър ден, при вас ли частта от капака? - каква част? - ами тази, която се е счупила." Полудях. Дадох им го здрав без нищо счупено. Супер ме изнервиха. Като ида да го взема хубаво ще ги разхвърля. Малоумници.
Не е като да нямам неща за вършене, а аз вместо да се захвана и методично да ги отмятам...........................
................................
...............
......бях осенена от великата идея да се гримирам. И то не за обикновено излизане, всъщност за никакво излизане, а просто ей така - да видя какъв резултат ще докарам. Докарах извънземен, разбира се. То такава беше и целта - буквално да се нарисувам в екстравагантен стил. Не съм баналното http://imgur.com/UDp6bpQ, но и нежно същество не съм.
Става за занимавка и за сериозно дълго убиване на време, определено. Хрумват ти хиляди идеи всяка секунда докато 'цапаш'. Ако можеше поне 20-30% да се реализират едновременно, би било забавно xD.
;[ ;[ ;[ ;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако си на 12 или аутист ...а той трябва да е смешен ли?))
А лятото е само наужким .. замирише ли на печени чушки
https://www.youtube.com/watch?v=E8BfMQ9T_ww