- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не е особено нормално да ме избива на чувства,но уви,случва се. Носталгично ми е за нещо,което знам,че няма как да се върне.. Липсва ми,мамка му.И защо все вечер се случва да мисля за това,не ми е ясно някак..
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Довечера се прибирам. Тези дни пак ще започне лутането.
И вече ми липсва и съм изнервена и не обърнах внимание на нито една негово дума, просто кимах, запомнях за секундата и всичко свършваше.
Нямам представа как ще се справя с всичко следващите месеци. Два, три дори.
Трябва да си купя нова раница, нося прекалено много дрехи.
Искам да си почина. Изтощих се често емоционално. Пак.
Превъртам играта. Всяко ново препрочитане на някой човръкляк ми докарва нови вълни на истерия и гняв. Освен тва черната дупка в мен е активна и днеска май ще ми бъде ден за хапване. Дано не мi излязат криви сметките дано.
легнах си рано и се събудих рано <3 тр да си оправя постепенно режима. и се чудя дали да си взема лещи, но баща ми е носил и ми каза, че няма да им свикна хД
сънувах прекрасен сън.
ще си довърша книжката.
едит: лол, дори в тийна има статия ;д
Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-05-2015 на 09:58
Слушам https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0 докато обмислям пост-ревю на червила, любувайки се на една позабравена любов- http://cdn.luckyvitamin.com/images/P...46.jpg?s=False и сбъдвайки отчасти една позабравена /и неизпълнена/ мечта- да си имам блог и да поствам ревюта на козметични похождения.
Ако си бях позволила и трета чаша кафе, би било перфектно
P. S. Унищожих цял шоколад с пълнеж ягодов крем.
Последно редактирано от kalpazanka : 09-05-2015 на 10:59
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
Все повече се убеждавам това.
Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.
Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
Явно изкупваме някакви грехове
Но е и въпрос на Mindset, аз си давам сметка, че моят е доста негативен в 90% от времето, но това подлежи на промяна..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз се чувствам добре и ще излизам
хубав ден на всички!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И на мен отвреме навреме ми минават такива мисли през главата, че или съм бил много грешен в някой предишен живот, ако въобще съществува нещо такова, защото в този не смятам че съм, и има много по-грешни от мен все пак или изкупувам нечий чужд грях. И защо пък, който и да е той да не си го изкупува сам бе мама му стара...
Но наистина, има моменти, в които без почти нищо да правя нещата си се подреждат сякаш от само себе си и в такива в каквито каквото и да правя нищо не ми се получава. Ето сега като цяло от известно време попаднах в нещо като огромна изолация почти отвсякъде и такива ми ти работи. За нещо по-хубаво и значимо като цяло да ми се случи въобще ми е трудно да си представя вече. Иначе и аз го четох това за големите промени. И особено пък в любовен план...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
доста жени впечатлих днес
факт си е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Работа до 4 и утре пак...бахти така ме болят очите все едно съм бил 10 часа пред компютър.Енергията тоя месец е неква потискаща...време е за почистване на вътрешният свят..така и на външният от не нужни хора.
Самотно ми е....и то много....и тъжно...;[ ;[ ;[ ;[
Време е за бананов шеик..ще си утоля жаждата физически поне малко..
Последно редактирано от GuardianAngel : 09-05-2015 на 18:46
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
не знам![]()
ама днес докато се мъчех с акумулатора. една девойка така сладко ме погледна че все едно мед и масло и течеше от устата
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за град софия и региона
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много съгласна.
Перифразирам една мисъл: Не можеш да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш нещо различно.
Тая промяна не пада от небето.
Иначе не ща промени аз. На обстановката може, ама кардинални - не, мерси.
Прекрасен ден си изкарахме, нямам думи!
едит: Never mind. Just another date. No big deal. No big deal at all...
Последно редактирано от Lilanda : 09-05-2015 на 22:22
Да ме пита човек кво правя в Холандия в тоя скапан университет, майка си търся, пф. Не съм направен за такова учене.
^на мен пък тооооолкова да ми се учи. всичко ми се учи и навсякъде. да имаше кой да ми плаща, щях да бъда вечният студент:Д
чувствам се добре, малко съм недоволна от грешните прогнози за нормално време...
и се вАлнувам, макар че интуицията ми казва да не се тревожа, че всичко ще е ок, та съм спокойна, довечера ще видим.
толкова често се сменят животите ми, че не ми се вярва понякога.
но днес всичко е наред)
не се потете много и дишайте през устата!:Д
Ако бях в Маастрихт с ГМАТ над 700, щях да се смея над себе си, хаха. В Ротердам съм, в РСМ.
Имам супер гадната черта, когато не съм на кеф, да отказвам да бъда отговорен, дори и към себе си. При други обстоятелства бих се справил, ама точно в момента да очакват от мен да прочета 500 страници иконометрия за 2 дни и да напиша задълбочен анализ, няма да стане. Голямо българско "ц".
Загубих спечелен мач по възможно най-нелепият начин и си счупих ръката.. Скапан съм вече
Чувствам се... peaceful. Тези пътувания ми се отразяват добре.
И има още малко до началото.
И си намерих нова цел. Може и да е леко фантастична, но по-добре да имам за какво да си мисля и да се вълнувам. Съвсем различно бъдеще ме очаква, ако все пак вземе, че стане, но е твърде рано да мисля чак толкова за това.
Ахоиху, обичам есента <3
Блаб/jghgh, я кажете нещо за риби с телец асцендент