- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
И аз да отбележа, че издивявам в тая жега. Мисля, че сега е моментът да поизчистя леко, през деня хич нямам желание да се занимавам с подобни дейности. И е крайно време да си догледам сериала.![]()
You are broken, I can fix you...
Ох,защо винаги така се извъртат нещата,че точно преди този ден винаги да ми е
кофти и да съм в ужасно настроение,което продължава докато не мине и следващия.
Бях си добре,не знам какво ми стана изведнъж ,явно подсъзнателно съм доста напрегната.
От една страна ми е безразлично,от друга искам да е готино.Най-хубавия вариант е просто да не го
мисля ама това при мен никога не се получава.
Не чета много книги за развлечение, но една ми се беше набила в главата, че ще я прочета след като разбрах за нейното излизане. Първоначално излезе на Испански и Португалски. Авторите казаха, че ще се излезе и на английски. Повече от половин година вече я чакам да я преведат на английски и днеска гледам, хоп - преведена, но на ЯПОНСКИ. Е как да не се нерви човек. Сега остава на френски и на немски, ама не и на английски сигурно :X:X:X
Затишие пред буря или просто затишие? Това е въпроса...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
какви пушиш?
мен пък през деня почти не се случва да запаля. през нощта се настройвам философски, гледайки звездите и се депресирам от това, че светът не се върти около мен![]()
Така, днес ми се случи мега крийпърското нещо.
Един младеж ме видял преди известно време в магазина на майка ми. Той е племенник на нейна позната. Та, направила съм му била огромно впечатление. И днес минавал от града и попитал леля си за мен и т.н. и даже мина през вкъщи. А аз за първи път го виждам. Ама той ме познавал. :о Даже ме открил във фейсбук и ми пратил покана. Казах му, че сигурно съм го игнорирала, защото е непознат. Той се извини и каза, че знае, че е странно, но тъй като след две дни си заминава за Англия, не можело да не се запознае с мен. Едва се сдържах да не съм със зейнала уста докато го слушах. И това го говори вкъщи пред майка ми. Хвана ме срам, после тя два часа ме майтапеше. ://
Мн странно.
Хубавото от деня е, че втората част на ''рай''- вече е в ръцете ми.
Получих си пратката от Бг, ще изпукам от кеф. 5 бурканчета лютеница и 20 пакета слънчоглед!!
Мъж ми гледа въпросително петте червила и пита: "За какво са ти, като имаш само една уста?"
Новото телефон е прекрасно, тоооооолкова е голям, трагично е чакДоволно много, ще го разцъквам цял ден, усещам.
Държа да се похвалиш! (дали в темата за телефоните или на ЛС, ти решаваш. Искам да видя и червилата!)
Мързи ме, горещо ми е, изпих си кафето, а не ми се помръдва за 30 days shred...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
депресия
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аз пък се ядосвам прекалено много, въпреки всичко.
Да, 820 desire, Галаксито 3 изглежда смешно малко! Корпусът не е метален, но въпреки това се усеща стабилен. Повече не мога да кажа, за момента само го съзерцавам, понеже ми трябва нано сим, а системата на О2 точно днес е прецакана в цяла Германия
Ще пусна цяла блог публикация със суочове, само да го подкарам. Избрала съм ги мн умно - нюд, розово, класическо зимно червено, my lips but better цвят, ама по-пигментиран и бери цвят, хрумна ми чак сега, като ги гледах.
Гледам, че ви забавлявам, та да разкажа: майка ми е пратила немски измивен гел, очаква се да е мн добър. Та му викам на моя да го ползва, за да си мие лицето сутрин. Случайно го пипам по лицето после, той целият лепне, нашият се бил НАМАЗАЛ с гелаВикам браво бе, то си пише измивен гел отпред. Лелеее, умрях да му се подигравам :д
Ев, и аз имам същия телефон.
Чупих му дисплея, 260 лева, заболя ме сърцето.
Не мисля, че си заслужава да го оправяш, не знам, аз не съм много доволна от тоя телефон, а и частите му не са много евтини.
С3 по-евтино ще ти излезе, аз лично бих си взела друг, по-качествен телефон, вместо да оправям тези..
Не ви ли връчват от нормални по размер сим, *перфорирани*, да си ги *счупиш*, като ти потрябва нано сим? o.O
нз. толкова съм свикнала да ми е кофти, че го приемам като нормално състояние. изобщо не ми е до това и нз как ще изтрая тая седмица. не ми се пътува. мразя да пътувам.
и ми липсва софето.
студа.
уюта.
сивотата.
ангажираността.
мн добре, сега отидох да си видя новия "апартамент" , след като е поразчистен и си мисля как точно да си го направя; сестра ми има рожден ден
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...