.
Затворена тема
Страница 9 от 106 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2626
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И аз да отбележа, че издивявам в тая жега. Мисля, че сега е моментът да поизчистя леко, през деня хич нямам желание да се занимавам с подобни дейности. И е крайно време да си догледам сериала.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ох,защо винаги така се извъртат нещата,че точно преди този ден винаги да ми е
    кофти и да съм в ужасно настроение,което продължава докато не мине и следващия.
    Бях си добре,не знам какво ми стана изведнъж ,явно подсъзнателно съм доста напрегната.
    От една страна ми е безразлично,от друга искам да е готино.Най-хубавия вариант е просто да не го
    мисля ама това при мен никога не се получава.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не чета много книги за развлечение, но една ми се беше набила в главата, че ще я прочета след като разбрах за нейното излизане. Първоначално излезе на Испански и Португалски. Авторите казаха, че ще се излезе и на английски. Повече от половин година вече я чакам да я преведат на английски и днеска гледам, хоп - преведена, но на ЯПОНСКИ. Е как да не се нерви човек. Сега остава на френски и на немски, ама не и на английски сигурно :X:X:X

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    коя книга?

он: пуши ми се хО

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Затишие пред буря или просто затишие? Това е въпроса...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

От два месеца спирам цигарите, спирам ги вечер преди лягане и издържам до събуждане, трябва да се постарая повече.

какви пушиш?
    мен пък през деня почти не се случва да запаля. през нощта се настройвам философски, гледайки звездите и се депресирам от това, че светът не се върти около мен

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Така, днес ми се случи мега крийпърското нещо.
    Един младеж ме видял преди известно време в магазина на майка ми. Той е племенник на нейна позната. Та, направила съм му била огромно впечатление. И днес минавал от града и попитал леля си за мен и т.н. и даже мина през вкъщи. А аз за първи път го виждам. Ама той ме познавал. :о Даже ме открил във фейсбук и ми пратил покана. Казах му, че сигурно съм го игнорирала, защото е непознат. Той се извини и каза, че знае, че е странно, но тъй като след две дни си заминава за Англия, не можело да не се запознае с мен. Едва се сдържах да не съм със зейнала уста докато го слушах. И това го говори вкъщи пред майка ми. Хвана ме срам, после тя два часа ме майтапеше. ://
    Мн странно.
    Хубавото от деня е, че втората част на ''рай''- вече е в ръцете ми.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Така, днес ми се случи мега крийпърското нещо.
    Един младеж ме видял преди известно време в магазина на майка ми. Той е племенник на нейна позната. Та, направила съм му била огромно впечатление. И днес минавал от града и попитал леля си за мен и т.н. и даже мина през вкъщи. А аз за първи път го виждам. Ама той ме познавал. :о Даже ме открил във фейсбук и ми пратил покана. Казах му, че сигурно съм го игнорирала, защото е непознат. Той се извини и каза, че знае, че е странно, но тъй като след две дни си заминава за Англия, не можело да не се запознае с мен. Едва се сдържах да не съм със зейнала уста докато го слушах. И това го говори вкъщи пред майка ми. Хвана ме срам, после тя два часа ме майтапеше. ://
    Мн странно.
    Хубавото от деня е, че втората част на ''рай''- вече е в ръцете ми.
    Как смееш да излизаш сама навън, развращаваш младежта.

Жените трябва да стоят на закрито.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Получих си пратката от Бг, ще изпукам от кеф. 5 бурканчета лютеница и 20 пакета слънчоглед!!
    Мъж ми гледа въпросително петте червила и пита: "За какво са ти, като имаш само една уста?"
    Новото телефон е прекрасно, тоооооолкова е голям, трагично е чак Доволно много, ще го разцъквам цял ден, усещам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Държа да се похвалиш! (дали в темата за телефоните или на ЛС, ти решаваш. Искам да видя и червилата!)

Мързи ме, горещо ми е, изпих си кафето, а не ми се помръдва за 30 days shred...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Получих си пратката от Бг, ще изпукам от кеф. 5 бурканчета лютеница и 20 пакета слънчоглед!!
    Мъж ми гледа въпросително петте червила и пита: "За какво са ти, като имаш само една уста?"
    Новото телефон е прекрасно, тоооооолкова е голям, трагично е чак Доволно много, ще го разцъквам цял ден, усещам.
    You made my day. ;дд

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    коя книга?

La clave Mendes. иии...мисля, че на английски трябва да се преведе 'Тhe Key to Mendes'. Ще си чакам още половин година сигурно . На български едва ли ще излезе, поне на английски да я преведат.

alone02
    Guest
    депресия

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    тоооооолкова е голям, трагично е чак
    5.5"?
    HTC? Ако да, ще ти искам снимки, че се чудя за един.

on: Ще ме уморят тия хора. Ама ми е твърде топло, за да се ядосам.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ще ме уморят тия хора. Ама ми е твърде топло, за да се ядосам.
    Me too.
    Пък и ги познавам, тъй че не съм изненадана от номерата.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък се ядосвам прекалено много, въпреки всичко.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    5.5"?
    HTC? Ако да, ще ти искам снимки, че се чудя за един.

on: Ще ме уморят тия хора. Ама ми е твърде топло, за да се ядосам.
    Да, 820 desire, Галаксито 3 изглежда смешно малко! Корпусът не е метален, но въпреки това се усеща стабилен. Повече не мога да кажа, за момента само го съзерцавам, понеже ми трябва нано сим, а системата на О2 точно днес е прецакана в цяла Германия

Ще пусна цяла блог публикация със суочове, само да го подкарам. Избрала съм ги мн умно - нюд, розово, класическо зимно червено, my lips but better цвят, ама по-пигментиран и бери цвят, хрумна ми чак сега, като ги гледах.

Гледам, че ви забавлявам, та да разкажа: майка ми е пратила немски измивен гел, очаква се да е мн добър. Та му викам на моя да го ползва, за да си мие лицето сутрин. Случайно го пипам по лицето после, той целият лепне, нашият се бил НАМАЗАЛ с гела Викам браво бе, то си пише измивен гел отпред. Лелеее, умрях да му се подигравам :д

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    На никакъв плаж не съм, работя 6 дни в седмицата от 5 до 2 ( поне съм хоум офис :д ) + от 4те почивни недели, 2 съм дежурна :д

Калпазанке, галакси с4.
    Понеже имам една с3 със счупен дисплей, а на тази нещо дисплея й отказва сега ( също и еквивалента на дънна платка ), се чудя кой от двата ще ми е по-евтин да поправя :д

Мислите ли, че като изсъхне, ще запали? Преди малко беше поизсъхнал и запали за малко, но пак отказа ..
    Ев, и аз имам същия телефон.
    Чупих му дисплея, 260 лева, заболя ме сърцето.
    Не мисля, че си заслужава да го оправяш, не знам, аз не съм много доволна от тоя телефон, а и частите му не са много евтини.
    С3 по-евтино ще ти излезе, аз лично бих си взела друг, по-качествен телефон, вместо да оправям тези..

Град
    пространството на Дисе
    Не ви ли връчват от нормални по размер сим, *перфорирани*, да си ги *счупиш*, като ти потрябва нано сим? o.O

нз. толкова съм свикнала да ми е кофти, че го приемам като нормално състояние. изобщо не ми е до това и нз как ще изтрая тая седмица. не ми се пътува. мразя да пътувам.
    и ми липсва софето.
    студа.
    уюта.
    сивотата.
    ангажираността.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не ви ли връчват от нормални по размер сим, *перфорирани*, да си ги *счупиш*, като ти потрябва нано сим? o.O
    Това е разликата между нормален сим и микро сим. Аз имам микро, на нея нищо не можеш да й счупиш, за да пасне. Пише си и в инструкциите да не опитвам :д

260 лв, кво??? На мен ми искаха 70 евро и бях сигурна, че в бг ще ми излезе по-евтино.

Мега фен Аватара на skatew
    мн добре, сега отидох да си видя новия "апартамент" , след като е поразчистен и си мисля как точно да си го направя; сестра ми има рожден ден
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, 820 desire, Галаксито 3 изглежда смешно малко! Корпусът не е метален, но въпреки това се усеща стабилен.
    Предположих, че е този. За него се чудя.
    Като си купувах последния, се чудех м/у галакси и едно htc- 600 ли беше нз. Та htc-to правеше леко нацепени снимки и избрах галаксито, надявам се по- новите модели да са с по- добра камера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си