.
Затворена тема
Страница 89 от 106 ПървиПърви ... 397985868788899091929399 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Дедлок, ти също беше рак, нали?
    Такива са трендовете за 2015, доста промени, бла бла.

Аз нещо не се чувствам добре, донякъде и по причини, подобни на написаните от теб.
    То и аз съм Рак, но нещо сигурно съм "счупен". Някак въобще не ги забелязвам тия така наречени от теб трендове за промени. Може би с много малки изключения и то предимно в негативен план...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на nexttt
    Не е особено нормално да ме избива на чувства,но уви,случва се. Носталгично ми е за нещо,което знам,че няма как да се върне.. Липсва ми,мамка му.И защо все вечер се случва да мисля за това,не ми е ясно някак..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    https://vid.me/nHCc

западните медии, човек
    честито на печелившите, даже и британците влязоха в режим промит германски мозък

не е реално колко ме дразни цялата ситуация - от една страна лъжливи политици и купени медии, а от друга - азиатски хлебарки-кръвопийци

да им погледне само муцуните е достатъчно човек да си извади изводите с що за хора си има работа

А, и повод прокламираното в западна Европа 'ама те са средната класа от Сирия, имат образование' и тн фантасмагории : http://www.mediapool.bg/samo-6-ot-be...ews238509.html

ааааахрахврйкахквхркавр

писнало ми е от лъжливи копеленца. бях спрял бг медиите да следя, 'щото са пълни подметки, ама европейците просто чупят тъпомера.

сори за излиянието
    http://www.huffingtonpost.com/entry/...ushpmg00000014
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Довечера се прибирам. Тези дни пак ще започне лутането.
    И вече ми липсва и съм изнервена и не обърнах внимание на нито една негово дума, просто кимах, запомнях за секундата и всичко свършваше.
    Нямам представа как ще се справя с всичко следващите месеци. Два, три дори.
    Трябва да си купя нова раница, нося прекалено много дрехи.
    Искам да си почина. Изтощих се често емоционално. Пак.

Мега фен Аватара на babity
    Превъртам играта. Всяко ново препрочитане на някой човръкляк ми докарва нови вълни на истерия и гняв. Освен тва черната дупка в мен е активна и днеска май ще ми бъде ден за хапване. Дано не мi излязат криви сметките дано.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    легнах си рано и се събудих рано <3 тр да си оправя постепенно режима. и се чудя дали да си взема лещи, но баща ми е носил и ми каза, че няма да им свикна хД
    сънувах прекрасен сън.
    ще си довърша книжката.

едит: лол, дори в тийна има статия ;д
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-05-2015 на 09:58

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Слушам https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0 докато обмислям пост-ревю на червила, любувайки се на една позабравена любов- http://cdn.luckyvitamin.com/images/P...46.jpg?s=False и сбъдвайки отчасти една позабравена /и неизпълнена/ мечта- да си имам блог и да поствам ревюта на козметични похождения.
    Ако си бях позволила и трета чаша кафе, би било перфектно

P. S. Унищожих цял шоколад с пълнеж ягодов крем.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-05-2015 на 10:59

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
    Все повече се убеждавам това.

Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.

Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
    Явно изкупваме някакви грехове

Но е и въпрос на Mindset, аз си давам сметка, че моят е доста негативен в 90% от времето, но това подлежи на промяна..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз се чувствам добре и ще излизам

хубав ден на всички!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
    Явно изкупваме някакви грехове
    И на мен отвреме навреме ми минават такива мисли през главата, че или съм бил много грешен в някой предишен живот, ако въобще съществува нещо такова, защото в този не смятам че съм, и има много по-грешни от мен все пак или изкупувам нечий чужд грях. И защо пък, който и да е той да не си го изкупува сам бе мама му стара...
    Но наистина, има моменти, в които без почти нищо да правя нещата си се подреждат сякаш от само себе си и в такива в каквито каквото и да правя нищо не ми се получава. Ето сега като цяло от известно време попаднах в нещо като огромна изолация почти отвсякъде и такива ми ти работи. За нещо по-хубаво и значимо като цяло да ми се случи въобще ми е трудно да си представя вече. Иначе и аз го четох това за големите промени. И особено пък в любовен план...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    доста жени впечатлих днес

факт си е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    доста жени впечатлих днес

факт си е
    за къде бързаш
    имаш още 2 години и няколко месеца

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Работа до 4 и утре пак...бахти така ме болят очите все едно съм бил 10 часа пред компютър.Енергията тоя месец е неква потискаща...време е за почистване на вътрешният свят..така и на външният от не нужни хора.
    Самотно ми е....и то много....и тъжно...;[ ;[ ;[ ;[
    Време е за бананов шеик..ще си утоля жаждата физически поне малко..
    Последно редактирано от GuardianAngel : 09-05-2015 на 18:46
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

не знам

ама днес докато се мъчех с акумулатора. една девойка така сладко ме погледна че все едно мед и масло и течеше от устата

Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за град софия и региона

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    за къде бързаш
    имаш още 2 години и няколко месеца
    бях забравил
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
    Все повече се убеждавам това.

Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.
    Много съгласна.
    Перифразирам една мисъл: Не можеш да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш нещо различно.
    Тая промяна не пада от небето.

Иначе не ща промени аз. На обстановката може, ама кардинални - не, мерси.

Прекрасен ден си изкарахме, нямам думи!

Мега фен Аватара на Lilanda
    едит: Never mind. Just another date. No big deal. No big deal at all...
    Последно редактирано от Lilanda : 09-05-2015 на 22:22

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Да ме пита човек кво правя в Холандия в тоя скапан университет, майка си търся, пф. Не съм направен за такова учене.

Мега фен Аватара на Blab
    ^на мен пък тооооолкова да ми се учи. всичко ми се учи и навсякъде. да имаше кой да ми плаща, щях да бъда вечният студент:Д

чувствам се добре, малко съм недоволна от грешните прогнози за нормално време...
    и се вАлнувам, макар че интуицията ми казва да не се тревожа, че всичко ще е ок, та съм спокойна, довечера ще видим.
    толкова често се сменят животите ми, че не ми се вярва понякога.
    но днес всичко е наред)

не се потете много и дишайте през устата!:Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Да ме пита човек кво правя в Холандия в тоя скапан университет, майка си търся, пф. Не съм направен за такова учене.
    Хахахаха :д
    Стискай зъби, ще оцелееш.
    В Маастрихт ли си?

Блини и филм, после тренировка - така трябва да започва всеки един неделен ден!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако бях в Маастрихт с ГМАТ над 700, щях да се смея над себе си, хаха. В Ротердам съм, в РСМ.

Имам супер гадната черта, когато не съм на кеф, да отказвам да бъда отговорен, дори и към себе си. При други обстоятелства бих се справил, ама точно в момента да очакват от мен да прочета 500 страници иконометрия за 2 дни и да напиша задълбочен анализ, няма да стане. Голямо българско "ц".

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Загубих спечелен мач по възможно най-нелепият начин и си счупих ръката.. Скапан съм вече

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Чувствам се... peaceful. Тези пътувания ми се отразяват добре.
    И има още малко до началото.
    И си намерих нова цел. Може и да е леко фантастична, но по-добре да имам за какво да си мисля и да се вълнувам. Съвсем различно бъдеще ме очаква, ако все пак вземе, че стане, но е твърде рано да мисля чак толкова за това.
    Ахоиху, обичам есента <3

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Блаб/jghgh, я кажете нещо за риби с телец асцендент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си