.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Simona_Moni
    Guest

Сънувах сестрата на момчето, което ме харесва...

Сънувах сестрата на момчето, което ме харесва. Сега ще ви разкажа сънят ми...
    Бях излязла навън да се разходя. Докато ходех, видях сестра му (ще я нарека Нели). Тя ми се усмихна и ме поздрави. Аз направих същото. След това си продължих разходката. После седнах в едно кафене и си купих сок. Нели ме видя и седна до мен. Тя постоянно ми се усмихваше.
    КРАЙ на съня.

Дали тя знае, че брат ѝ ме харесва? Сигурно знае, щом той е казал на няколко от приятелите му... Честно да ви кажа и аз малко го харесвам, ама мнооого малко. Когато съм навън и той мине покрай мен, започва да ми става горещо, без значение дали навън е 3℃ или 30℃...

Ще ми дадете ли някакъв съвет какво да правя? И ще ми обясните ли съня?

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от Simona_Moni Виж мнението
    Сънувах сестрата на момчето, което ме харесва. Сега ще ви разкажа сънят ми...
    Бях излязла навън да се разходя. Докато ходех, видях сестра му (ще я нарека Нели). Тя ми се усмихна и ме поздрави. Аз направих същото. След това си продължих разходката. После седнах в едно кафене и си купих сок. Нели ме видя и седна до мен. Тя постоянно ми се усмихваше.
    КРАЙ на съня.

Дали тя знае, че брат ѝ ме харесва? Сигурно знае, щом той е казал на няколко от приятелите му... Честно да ви кажа и аз малко го харесвам, ама мнооого малко. Когато съм навън и той мине покрай мен, започва да ми става горещо, без значение дали навън е 3℃ или 30℃...

Няма такова нещо, или го харесваш, или не! Останалото са симпатии..

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    ^ останалото? симпатиите и харесването колко точно се различават?

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    ^ останалото? симпатиите и харесването колко точно се различават?
    Според мене има разлика, харесването е по-сериозно от това просто да имаш симпатии. Много често съм имал симпатии към някои момичета, които са траели седмица-две, докато харесването е било за по-голям период от време.

Simona_Moni
    Guest
    Аз не го харесвам много... Всичко започна, когато той ми писа във фб (на този ден бяха завършили уч-ците от 12-ти клас). Завързахме разговор и така... Скоро една моя приятелка ми каза, че той ме харесва... Просто не знам какво да правя... Не съм имала гадже. На 13 съм, а той е на 15.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ни питаш какво да правиш значи го харесваш и то много иначе няма да се замисляш

Simona_Moni
    Guest
    Офф не знам... Много съм объркана... В главата ми е пълна лудница...

Цитирай Първоначално написано от Simona_Moni Виж мнението
    Дали тя знае, че брат ѝ ме харесва?
    ...
    След бърз поглед в кристалното кълбо и малко разхвърляне на боб из стаята, стигнах до извода, че и двамата се харесвате, но и сестра му Нели те харесва и се опитва да застане между вас и да те спечели със сокчета и вафли.

някой да ми обясни кое общото на съня с реалността, това е просто сън! в сънищата всичко се случва ..
    пък ако трябва да се гадае по съня.. според него ти не харесваш момчето, а сестра му

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от destani101 Виж мнението
    някой да ми обясни кое общото на съня с реалността, това е просто сън! в сънищата всичко се случва ..
    Сънищата са повлияни от реалността, при сънищата подсъзнанието и съзнателното се размесват и ако си запомниш и разшифроваш сън можеш да разбереш неща, които съзнанието ти е скрило от теб
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си