- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах сестрата на момчето, което ме харесва...
Сънувах сестрата на момчето, което ме харесва. Сега ще ви разкажа сънят ми...
Бях излязла навън да се разходя. Докато ходех, видях сестра му (ще я нарека Нели). Тя ми се усмихна и ме поздрави. Аз направих същото. След това си продължих разходката. После седнах в едно кафене и си купих сок. Нели ме видя и седна до мен. Тя постоянно ми се усмихваше.
КРАЙ на съня.
Дали тя знае, че брат ѝ ме харесва? Сигурно знае, щом той е казал на няколко от приятелите му... Честно да ви кажа и аз малко го харесвам, ама мнооого малко. Когато съм навън и той мине покрай мен, започва да ми става горещо, без значение дали навън е 3℃ или 30℃...
Ще ми дадете ли някакъв съвет какво да правя? И ще ми обясните ли съня?![]()
^ останалото? симпатиите и харесването колко точно се различават?
Аз не го харесвам много... Всичко започна, когато той ми писа във фб (на този ден бяха завършили уч-ците от 12-ти клас). Завързахме разговор и така... Скоро една моя приятелка ми каза, че той ме харесва... Просто не знам какво да правя... Не съм имала гадже. На 13 съм, а той е на 15.
Щом ни питаш какво да правиш значи го харесваш и то много иначе няма да се замисляш
Офф не знам... Много съм объркана... В главата ми е пълна лудница...![]()
някой да ми обясни кое общото на съня с реалността, това е просто сън! в сънищата всичко се случва ..
пък ако трябва да се гадае по съня.. според него ти не харесваш момчето, а сестра му
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...