.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Коса.

annahlea
    Guest

Коса.

Постнах това и на друго място,но nvm,ще ме търпите.
    На 13 съм,и мисля да си боядисам косата синя.Поисках разрешение от родителите ми естествено,позволиха ми,но казаха да внимавам.Гледах доста клипове,за болядисване,изрусяване и всичко на косата,но момичетата са по-големи и са бодядисвали и изрусявали косата си повече от един път.Някои казват,че косата ставала суха,започвала да пада и etc.Други казват,че нищо не ставало.
    От друга страна на нещата,имам страх от това,че живея в малък град и хората ще започнат да ми се подиграват,но,честно казано не ме интересува много това.
    От друга страна пък,идеята ми е,ако се изруся и се боядисам синя,след време,върху синьото да сложа кафяво.Не знам какво ще се получи,честно.
    Объркана съм,помощ,давайте мнения,съвети и всичко което ви дойде на ум.

Е, върху синьото кафявоо... то това ще стане нещо отварително...
    Много си малка, че да си гориш от сега косата. Ако ти е тъмна косата русото няма да хване. Трябва да се обезцветиш, което е и много болезнено. След това направо синьото, което ще изисква доста поддръжка. Трябва всеки месец да си боядисваш корените, а когато боята започне да исветлява и пада - цялата коса. Накрая ще заприлича на метла ако не използваш и подходящи препарати за коса, които да заздравяват и т.н. Според мен не си струва всичко това и то на такава възраст. Изчакай идеята да ти отлежи в главата, да мине време.. И аз съм искала на няколко пъти да си правя червена и то в някакви критични моменти, в които имам нужда от промяна, но след това осъзнавам, че не държа толкова. Предпочитам да си запазя косата здрава. На една приятелка от чести боядисвания вече и расте супер бавно и се подстрига късо, защото направо не беше за гледане.

annahlea
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от denidimitrova Виж мнението
    Е, върху синьото кафявоо... то това ще стане нещо отварително...
    Много си малка, че да си гориш от сега косата. Ако ти е тъмна косата русото няма да хване. Трябва да се обезцветиш, което е и много болезнено. След това направо синьото, което ще изисква доста поддръжка. Трябва всеки месец да си боядисваш корените, а когато боята започне да исветлява и пада - цялата коса. Накрая ще заприлича на метла ако не използваш и подходящи препарати за коса, които да заздравяват и т.н. Според мен не си струва всичко това и то на такава възраст. Изчакай идеята да ти отлежи в главата, да мине време.. И аз съм искала на няколко пъти да си правя червена и то в някакви критични моменти, в които имам нужда от промяна, но след това осъзнавам, че не държа толкова. Предпочитам да си запазя косата здрава. На една приятелка от чести боядисвания вече и расте супер бавно и се подстрига късо, защото направо не беше за гледане.
    Относно синьото върху кафяво,съгласна съм.Просто преди месец,една приятелка беше със лилава коса,и отгоре направо намаца кафявото и стана доста тъмно лилаво,та се чудех какво ще стане ако е със синьо.
    Иначе,честно да си кажа,почвам да се отказвам,понеже косата ми ии тя на коса на мяза,цъфти оттук оттам,суха,понякога мазна,абе без коментар.
    Преди седмица пък,съседката ми ми разказваше как дъщеря й направо сложила синята боя върху косата й (която е кафява) и се получило тъмно синьо,и някакви такива.
    Май,май няма да се боядисвам.Благодаря за съвета,иначе! :*

Не се боядисвай - ще си поразиш косата , а си малка още .

Косата може да не се съсипе след боядисване, може и да не се съсипе. Ако искаш да имаш красива и здрава коса, трябва да полагаш много грижи. На първо място хубава боя, фризьор, който да те боядиса, а това не са малко пари. След това сменяш цялата си козметика - всички продукти трябва да са за боядисана коса, защото така ще запазиш цвета си и ще възстановиш косата. Качествените продукти са скъпи. Каквото и да си говорим качествените продукти за коса са скъпи. Ако искаш да имаш красива коса, ще ти трябват маски, масла, хубави шампоани и т.н. Ако мислиш просто да се боядисаш и да престанеш да се грижиш за косата си - по-добре не го прави.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си