.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Angry Много малко дупе !! Нищо не ми лепи !?

Здравейте .. ето го и проблема .. имам малко дупе .. значи аз съм 169см. и тежа 49кг. бих искала да надебелея с 3 4 килограма но как .. но когато дебелея качвам във бедрата и корема а по дупето ми мн малко лепи .Тоес искам да ям много повече а по същото време ще правя коремни преси за да не би корема ми да стане като айрбак . Какво мога да направя за да имам по голямо дупе.. никоя дреха не ми отива тоес дънките ми падат няма какво да ги държи имам бедра но нямам дупе седи много грозно моля съвет какво да направя за да имам по голямо дупе !! ;( ;(

Голям фен Аватара на Glam0rous
    хммм....клекове с щанга???

дали ще порасне ??

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Дай да го видим как изглежда. Може да си е добре (за момчетата).

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ако го изпълняваш както трябва-би трябвало.
    Досега тренирал/а ли си силово..?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Дори ме е срам за снимка някой ако ме хване за задника хваща кокали доста некомфортно .. някой ако има идея как да имам по голямо дупе да сподели

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Струва ми се, че няма нищо подобно и само се комплексираш за нещо, което не съществува.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    squats

Супер фен Аватара на Jaune
    Дам, клякай. Ама ако структурата ти е такава, бразилско няма да го докараш. :Д

Супер фен Аватара на Christinna
    Само клекове с тежести е варианта..

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    И като не искаш да качваш някви гадни мазнини почни да се храниш здравословно!!
    Забрави дюнери, пици, газирано и т.н. - все пак ако искаш да изглеждаш добре трябва да се прежалиш.

Има доста упражнения в нета - потърси

И все пак ако искаш да качваш кг, няма как просто да не качваш в коремчето
    или просто ще е супер бавно..

Аз за година качих близо 15кг. но доста пъти свалях като бях на море или не се хранех както трябва.
    с тренировки и всеки ден- ям пилежко и всичко как си трябва. сега съм феноменалните 63кг.

Сега съм феноменалните 63кг. - 100см. гръдна - 39см. ръка напомпана .. 1995г. съм.
    и съм момче някой да не си помисли, че съм момиче с такава ръка..

Почни да ходиш и на фитнес също така добре ще се отрази и на горната част на тялото ти !!
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не само клякания, има много упражнения за дупе, трябва да е стегнато, а не просто голямо. Търси следните упражнения в гугъл - Squat, Lunge, Bridge, Donkey Kick, Plie, Touchdown. Упражненията, особено първите две, имат доста различни вариации.

Град
    София де Жанейро
    Да ама все пак трябва да яде както трябва, защото иска да качва не да оформя ..
    Казва, че всичките дънки и падат, доколкото разбрах..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен
    На -20 кг от ръста може и наистина да е така.Ако ядеш повечко и почнеш малко клекове напади и тн

Град
    София
    Тя и да яде пак няма да качи кой знае колко в задника, след като по принцип не и се лепи.

Град
    София де Жанейро
    Ако яде както трябва и тренира както трябва с подбрани упражнения, повярвай ми ще качи ..
    Азис - Хоп [music]

Град
    София
    Ще качи, но не и предимно в задника, а тя точно това иска.

Град
    София де Жанейро
    Е ще качи по цялото тяло - като качи 5-6 кг. и ако не се харесва ще почне да прави кардио да се храни по-малко ..
    за около година ще си харесва вече дупето ..
    Азис - Хоп [music]

Ами честно да ви кажа нито един съвет не помага казах ви трудно качвам а като клеча с штанга какво ще постигна като съм само кожа и кости нищо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да използвам темата, за да попитам: Кои упражнения за стягане на дупето не натоварват колената? Клекове с тежести не мога да правя, защото имам травма на едното коляно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Да използвам темата, за да попитам: Кои упражнения за стягане на дупето не натоварват колената? Клекове с тежести не мога да правя, защото имам травма на едното коляно...
    Трамва от? И щангите БИХА ти помогнали за коленете (при активна задна верига) стига да знаеш как и защо ги правиш.

Иначе - Hip-Thrust. За инструкции виж това:
    http://www.youtube.com/watch?v=hCm-70-9_XE

Очевидно не ти трябва силна тяга или спринтове, но си остава дъ бест за изграждане на по-остро и мускулесто/стегнато/красиво/секси дупе .
    Внимавай за 2 неща - техниката... слушай баткото на видеото внимателно (особено за последната фаза) и серии/повторения. И двете са важни за начина по който ще се развият глутеусите (името на двата основни мускула в тази зона). Понеже не ти трябва за спорт не е нужно да прекаляваш като мен със скоростта, но не с прави на заБаавна...

Второ нещо - за страничното дупе (gluteus medius) - X-Band Walks. Не мисля, че ще имаш проблеми с коленете, но не знам каква ти е травмата все пак.
    http://www.youtube.com/watch?v=eK58Ii9ozmM
    - За това ти трябва най-обикновен ластик (скапан от 20лв в Ритони Спорт). Повече е по-добре, ама пари и възможности не всеки ги има .

Има и други добри упражнения особено ако си много слаба (деактивирана) в областта, но те са по-сложни и тряя те напътстват. Не бих ти препоръчал глупави пилателси или аеробики - не са функционални (разбирай безопасни в дългосрочен план) или пък ефективни - загледай се в група от Аякса или някъде другаде... освен тези с предразположеност или "хубаво минало" във физически план - другите издишат. И никоя не може да се сравни с моя приятелка, която тренирах... нейното бразилско дупе става за обложка на списание!

Успех!

barbi kapriza leydi
    Guest

Red face

i moyta nay blizka priyatelka bese kato teb kato kokal bese nese hvastase gaja samo kokali tya e destvena pocna sas gajeto i da pravi ot zad da se cukat gore godli 1 mesec i vece mn hubav dupe ima

barbi kapriza leydi
    Guest
    tya stom tolkova e klostava nay dobre da se cuka ot zad stoto e destvene otzad akose cuka nisto nyama da i stana i po golam dupe ste poluci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си