.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    София

Лазерна епилация ???

Здравейте

Записах си час в студиото на Пикасо,но не ми казаха дали трябва да спазвам някакви..неща преид процедурата. Чела съм,че не трябвало да се излагат на слънце тия области,които предстоят да бъдат обработвани..че не трябвало да се епилират и тн..
    Някой случайно да е минал по тоя път...какво ви казаха да (не) правите... или няма нищо по-особено...
    Smile!?

Град
    blg
    am macka ti na kolko si 6ot na men mi kazaxa 4e za tva trqbva da si nad 18 vqrno li e :O:O

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    До колкото знам,няма ограничения във възрастта,но е доста скъпичко лазерното обезкосмяване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

kolko skypo ?

Град
    София
    На 20 съм, за това няма проблем Ето ви цените на студиоте,където ще ходя:

Епилация
    Област Цена с намаление -10%
    Оформяне на веджи 25,00 лв
    Над устна 25,00 лв
    Брадичка 30,00 лв
    Шия 40,00 лв
    Врат 40,00 лв
    Брадичка и шия 50,00 лв
    Бакенбарди 25,00 лв
    Подмишници 30,00 лв
    Около зърната на гърдите 25,00 лв
    Цели гъди 135,00 лв
    Корем - лента 25,00 лв
    Корем 135,00 лв
    Гръб и рамене 300,00 лв
    Кръст 135,00 лв
    Рамене 90,00 лв
    Външни бикини 50,00 лв
    Общи бикини и гениталии 100,00 лв
    Седалище 100,00 лв
    Слип 100,00 лв
    Скули 25,00 лв
    Бедра 360,00 лв
    Подбедрици 160,00 лв
    Цели крака 540,00 лв
    1/2 ръце
    -жени
    -мъже
    60,00 лв
    90,00 лв
    Цели ръце
    -жени
    -мъже
    120,00 лв
    180,00 лв

http://www.cosmelas.com/index.htm
    Smile!?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti kakvo iskash da si obezkosmqvash... Az kato gledam mai baq parichki trqbva da sybera za da se podloja na tova...

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да си под 18, даже бях чула даже под 21, защото в тази възраст структурата на косъма, ако отидеш няма да ти направят сигурно...не знам.

Град
    София
    Засега съм се спряла на вежди,горна устна,подмишници, а докато отида може и друго да реша. Малко ме е страх..затова мисля да не избързвам с др области. И аз мисля,че е скъпо,но парите ги дава приятелят ми,даже той настоява,аз не съм във възторг от идеята
    Smile!?

Писна ми да давам 15 лв всеки месец за кола отдолу..... ...кога ще стана на 18.....това на практика излиза по-ефтино защото държи 2-3 години?

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Писна ми да давам 15 лв всеки месец за кола отдолу..... ...кога ще стана на 18.....това на практика излиза по-ефтино защото държи 2-3 години?
    15 лева? А си правя за 5-6. Сега пробвах и с лентички кола маска от козметичния магазин, не са лоши също.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A kolko chesto trqbva da se pravqt procedurite.. imash li predstava ra4ence ?

P.S. Znam che ne e po temata ama Канела^ ti na kolko godini si?

Град
    София
    На 30-35 дни. Нужни са най-малко 4 процедури. Обикновено са около 5-6
    Smile!?

Град
    Plovdiv
    ами аз си правя в момента лазерна....доста бавничко става. 1 процедура на месец...отделно ако е на по нежни места изгаря доста лошо. 1вата процедура беше горе долу, но после като станаха по тънки ми увеличиха мощността на лазера УМРЯХ ОТ БОЛКА. Цялата бях червена 2 дни и 1 седмица след това имах рани, да не говорим, че ми останаха белези... днес ходих за мустака та ми дадоха един крем с който да си мажа белезите, за да се махнат.
    Отделно ми казаха, че е най-полезно да се прави зимата, заради слънцето. Кожата става много изнежена и не трябва да се показвам изобщо на слънце. Понеже си правих лицето, сега се мажа с един фон дьо тен, който ми изписа лекарката със защита 50 фактор... и вечер като си сваля грима се плаша от цвета на кожата си горката не е виждала слънце от сумати време... иначе се надявам след всичкото това ефекта да е добър и нямам търпение да свърши а и да не забравя - никакъв солариум докато траят процедурите

и аз сега съм се засилила да си правя,но ми е интересно , пишеше на едно място подмишници:30 лв (примерно) и след това в едно друго студио намерих цена от 70 лв и се замислих , когато пише "подмишници", става въпрос и за двете ръце или само за едната?... не мога да разбера , да не се окаже някрая че трябва да давам 70-80 лв ?! някой запознат ли е с таази област?
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Град
    София
    и аз съм с лазерна на цели крака, направих си я отдавна /определено бях под 18/. ефекта при мен е на 100% и до днес въпреки че от тогава минаха около 6 години. единственият минус поне при мен е че кожата ми се изсуши много - мажа си краката с олио или крем сутрин и вечер, иначе започва да се бели ужасно.
    преди процедурите не трябваше да се излагам на слънце и не бях пипала космите доста време, около месец, за да израстат всички.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от milenkaaa
    .. не мога да разбера , да не се окаже някрая че трябва да давам 70-80 лв ?! някой запознат ли е с таази област?
    каквато и да е цената тя е за 1 процедура от която смисъл няма. така че ако цената ти е 50 лв си я умножи по 3-4-5-6 пъти /строго индивидуално е/

Град
    [На Метри От Земята]
    май не бих си причинила нещо такова
    Просто аз

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    искате да кажете че като пише 30лв мишници означава че аз трябва да ида на 6 прожедури нормално което излиза 180лв така ли ?

Град
    София
    а нали не очакваш че за някви 30 кинта ще ти махнат космите там завинаги? то тогава всеки щеше да ходи на лазерна...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Моята козметичка ми каза, че лазерната и фотоепилацията не се препоръчват за тийнейджъри, защото хормоните са по-бурни и е възможно да няма ефект или той да е краткотраен. Не си заслужава да се хвърлят толкова пари на вятъра...Иначе и аз бих си направила на триъгълника особено, писна ми да ходя всеки месец на кола маска, пък и не е евтина и аз давам 15 лв...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Моята козметичка ми каза, че лазерната и фотоепилацията не се препоръчват за тийнейджъри, защото хормоните са по-бурни и е възможно да няма ефект или той да е краткотраен. Не си заслужава да се хвърлят толкова пари на вятъра...Иначе и аз бих си направила на триъгълника особено, писна ми да ходя всеки месец на кола маска, пък и не е евтина и аз давам 15 лв...
    Може да е права , но все пак какво очакваш да ти каже козметичка при положение,че ако повече хора отидат на лазерна епилация тя ще си изхуби клиентите

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

към "Ufff" :d : минали са 6 години от тогава и досега не са ти израствали косъмчета ?!?! това ми звучи невероятно добър резултат, всравние с това което съм чувала, и имам един въпрос Защо е трябвало да изчакаш косъмчетата да пораснат? Аз знам ,че преди това може да са били бръснали и епилирани и че нямало проблем , тъй като лазера сам си влизал във тръбичките на косъмчетата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от milenkaaa
    към "Ufff" :d : минали са 6 години от тогава и досега не са ти израствали косъмчета ?!?! това ми звучи невероятно добър резултат, всравние с това което съм чувала, и имам един въпрос Защо е трябвало да изчакаш косъмчетата да пораснат? Аз знам ,че преди това може да са били бръснали и епилирани и че нямало проблем , тъй като лазера сам си влизал във тръбичките на косъмчетата
    ами не, не са ми израствали. имам буквално 3-4 косъма на краката, които си махам с пинсета. колкото до преди лазера, тогава ме посъветваха да не ги пипам известно време, незнам сега как е..

аха ясно.. тва звучи много отешително.Скоро ще отида да поразпитам направо

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Не бих се подложила на такава процедура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си