- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мисля, че е далтонистка.
Мисля, че си сканира компютъра![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
приятно момче и добър диджей и сестра му е магнетична
Последно редактирано от galaxy29 : 02-02-2017 на 17:11
Интересно ми е дали харесва апостол Павел.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Свестно момиче.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мисля, че е единствената от редовните, която използва раздела по предназначение.
Едит: Това беше за лиланда, дейтоната му казах вече.
Черна точка.
Знаещо много тролче.
п.с.Да не се засегнеш,че вече и това явно е обида.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мисли, че антракса се казва Гошу. Той всъщност е Петър.
Както кажеш, Лина.
И двете са в грешка. Всъщност, антракса се казва Иван.
квак
Добре, Вики.
търси внимание
не трябваше да ми пише във фейса с фалшивия си профил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Търся философския камък.
И имам само един профил.
Търси си белята.