- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Прави странни неща, неразбираеми за мен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов е време да смени тоя гейски аватар и като го направи толкова ще ми се издигне в очите, че ще го направя най-висшия комунист във форума.
Трудно му е да разбере някои неща.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Готина кака,прави грешката да споделя доста на хората в този форум.
Модераторче мило! Аватара е сложен с цел и символика и е за нещо за което не говоря много напоследък и с най-близките си.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Луд е ,май ме кефи и винаги има мнение за всяко едно нещо
продължава да ме съмнява
поносим е.
Понякога е критичен. Ама ми харесва, че си отстоява мнението
Килър он дъ Роуд танана
Когато и да отворя темата е писал последно. Аз все хубави думи казах последно за него, ама пък не е чак толкова хубаво да иска да чува толкова често какво мислят за него, хех : )
Симпатична ми е, кефи ме, че е здравомислеща и си търси правата.
Много влюбчиво човече. Само избира разни китари и нещо все намира дефекти в нозакупените си китари.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
join us https://tinyurl.com/lf5x6ze
Няма
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бая хлътнал по някакво момиче.
Дълго време мислех че е по-малък и от мен,заради нещата които пише и както ги пише.
Последно редактирано от deitona22 : 02-03-2018 на 14:44
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Нещо без личен живот и не може да преценява хората.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
много обидчив ми се вижда
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות