- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
прилича ми на геймърче
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Страхотен е, бих направил всичко за него, бих убивал, бих изнасилвал, бих ял хора, той е причината да съм още жив, толкова пъти ми е спасявал живота, че вече не мога да ги преброя.
най-големия враг на пернатите,паяците и мравките
добре че обича котки ;/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Предпочита да си бодне една пържола.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
спомням си, че веднъж май му чух гласа в някакъв разговор и ми хареса ;d
В неделя ще е с един букет напред
като ми каже 'пипи' ми става много мило, все едно ми е баща :д
несвястна немацка определено, не бих си комуникирала с нея повечко
Влюбена е в преподавател, ахахахах. http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B5%D0%BB
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Кат мисля за нея и спирам да мисля..мога само да я сънувам.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
котешко ми е с нея мяу ^^