- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
<2
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
<?
![]()
Тори е ученолюбива.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^харесвах повече първия й аватар (този с червенокачулатата алхимичка). (:
Гост друг път.
Забавник, често обича да спами тук-там
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Свеж полъх![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Супер Модератор и Мега фен в едно.
//да пораздвижа темата:
^нямам мнение за него - не съм го засичал. (:
пропуснете ме
Аз пък не искам да коментирам пак Nonetheless, затова ще коментирам теб с нещо като провокативен въпрос:
Защо се завърна, нали каза, че няма дълго време да те има?
по темата: има интерес към програмирането. (:
извън темата: въпросът има няколко отговора. Ще започна от частния случай към общия:
- връщането ми под тази версия (през този уикенд) e с цел да ти Честитя имения ден. (:
- връщането ми под предишните версии - от скука и прочие.
- технически, не съм се завърнал, защото в понеделник настоящия акаунт ще изглежда по същия начин както и по-ранните версии - "гост-01"..."гост-05", т.е. "Guest". (:
леко агресивен стил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
бях забравил къв си цървул
Гост-е
едит; лиландо лъже
отдавна си е с гост6
Свястно, субективно девойче, не се бори с желанието да споделя, защото се нуждае от одобрение и обич.
Много ме зарадва, като ме оцени по този начин. Дано извънземни да те посетят в съня ти, младежо.