- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Домашно лечение за рибока.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не знам защо се е снимал в това състояние.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
веднъж я нарекох Гергана и сега всички вярват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Забрави да спомене, че съм на 13.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
в началото хич не ми харесваше
сега имам положително мнение))
ново човече, засега мнение нямам, но не изглежда враждебно настроен.![]()
Тори го остави на ръчна ;(
прекалено се вживява
И преди и сега ме кефи
Трудно му е да съставя смислово свързани изречения. Всъщност, дори и едно цяло смислено изречение го затруднява.![]()
Кефи. Личи си, че има мозък. Малко мрънка, че съм била много позитивна, ама не мисля да се бием![]()
.