- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Май се оказа сравнително прилагателно тъпоъгълен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пише простотии непонятни за обикновените хора.
необикновен лунатик :Д
може да си завре колбата на дадено място, щом не ми се кефи на аватара.
другият вариант е бесило. Избирай.
един от най-милите и любезни потребители, много е човечен, дава право на избор на хората![]()
Малко е наивна и доверчива. С това си спечели прозвището ку*ва. Ето защо не е добре човек да е чак толкова добър.
Казала съм на майтап, че ще се женя за съфорумник и някой си там го е написал. Не го смятам за прозвище, а глупав коментар.Иначе в началото не можех да го понасям, после постепенно започна да ми допада (да кажа, че НЕ искам да се женим!!! вече ме е страх да напиша, че някой ме радва...) Много ми е интересно как ще се развие след изоставянето на църковното дело.
![]()
.
Последно редактирано от espada : 11-30-2015 на 19:14
Някакво лапе. Геронтофил, ама dreamwalker го отряза жестоко.
хахахахаха :Д:Д:Д: ей го още 1 от алхимичните образи :Д
Много е тъп горкия. Сравнява мен, гениалният ум с баба си dreamwalker.
#kogatoeparadoxalno!![]()
като гледам ава му с периферно зрение, го бъркам с dreamwalker
Едно от малкото мислещи човечета, останали във форума. Последно каквото съм виждала като постове, малко меланхолията ми идваше в повече, но вероятно е било моментно. Един от изключително малкото познати никнеймове, които никога не мога да свържа с лице. (обикновено като разглеждам снимки и после видя никнейма, ми изскача няк'во лице в съзнанието)
Очевидно е стар потребител, но незнайно защо не се сещам да съм го засичала. :/
Регистриран/а същият месец като мен самият. Вероятно все още опознаващ/а средата и отношенията. Не съм виждал коментари или постове от нея/го.