- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За килограмите ми
... не ми пука особено. Заглавието е с цел обръщане на внимание, имам сега един въпрос.
Значи, понеже с приятел ще ходим в София (не сме от там), а преди това има рожден ден и искам да му подаря някакъв ваучер, който може да изхарчи там. Въпросът е знаете ли някакви магазини (донъти, старбъкс, др яденета, пиенета, дрехи и тн), които предлагат тази услуга![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
а ти колко си подла...![]()
![]()
Не се ли предполага, че като купуваш ваучера трябва да бъде от мястото или да пише за кое място е? Не знам да има такова нещо като "ваучер на стойност 50 лева - използвай го където искаш".
Виж по сайтовете за колективно пазаруване Далавера, Грабо и т. н. Преди мярках ваучери за Дон Домат, имаше и хубави отзиви за тях при бг мамите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
пак питам
защо не почерпиш човека
всъщност той би трябвало да те почерпи чак толкова ли си празна че не можеш да измислиш нещо забавно
Търсиш по грешния начин. Не търси конкретен магазин, а отвори Грабо, Далавера и т.н. сайтове, от там задай град София и гледай, има суууупермного неща.
всеки мол има подаръчни ваучери за всички магазини вътре, повечето магазини също за всичките магазини от веригата, но е доста смотано...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оправих се, благодаря на отзовалите си, а на therichbitch деликатно и тегля майните, защото не разбирам какъв аджеба и е проблема![]()
Тегли майни на когото си искаш, това не те прави по-малко смотана
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбира се, че съм смотана, това го разбрахте от 2 изречения самоДа ви имам екстрасенските умения просто.
При положение, че не съм от София и не ви знам магазините и тн. какъв беше проблема точно да ми споделите къде се предлагат ваучери (ако знаете) и кое ме направи мен смотана от този факт? Това, че сте станали с трибуквието на горе не ви извинява![]()
И не, не е само ваучера, просто е допълнение към подаръка, който беше доста скромен и исках нещо допълнително. Но да, нека бъда смотана![]()
аз ще умра от кеф, ако някой ми подари ваучер за старбъкс честно казано..какъв му взе в крайна сметка?
Впрегнах фотошопските си умения и скопосах един ваучер с логота на няколко марки, които знам, и едно голямо ухилено същество, което ги държи.. нещо такова, ако можеш да си го представиши вътре паричка, друго не измислих.
И една голяма чиния във форма на сърце вътре с разни домашни сладки.
Ех, каква съм смотла само![]()
значи можело
по иначе можело