Първоначално написано от
BiggestFan
Едно не мога да разбера .. Защо повечето момичета се интересуват само от материалните неща .. в днешно време сигурно на 80 процента от 100 са им в главите Аудита , БМВ-та , мускули , перчеми , лоши батковци , които бият всички и са номер едно по оборот в дискотеките , а бягат от тези , които ги обичат истински ..
Проблема същност не е мой , а на един мой приятел .. виждам го как се съсипва момчето , та реших и тук да пиша , защото гледам , че доста добри съвети се дават и да ..
Таа , момчето си беше хванало приятелка , с която бяха заедно почти 2 години .. Бяха адски щастливите заедно в началото .. Понеже излизахме заедно в една компания и с момичето постепенно се сближихме и така де , споделяха ми всичко и бях адски наясно как стоят нещата между тях и адски много се обичаха . Не можеха да дишат един без друг .. Той беше много добър с нея , лишаваше се от какво ли не , за да може тя да е добре , какви ли не неща правеше , дори когато се караха внимаваше да не я обиди и засегне .. Сваляше и звезди . Той определено беше по-чувствителния във връзката .. Приемаше винаги нещата по-сериозно от нея , но станеше ли дума за доверие и отговорност двамата бяха супер железни .. Много си помагаха и се подкрепяха ..
И така , дойде момента , в който момичето замина на море да си търси работа , заедно с брат си . В началото всичко беше точно , по цели нощи висяха по скайп , говореха си , ала-бала .. Обаче малко след това тя изведнъж спра да му вдига два дни .. не влизаше в скайп два дни , нито във фейсбук .. След тези два разбрахме , че ни е блокирала в скайп , фейсбук цялата компания .. Телефона изключен . Това продължи четири-пет дни и най-сетне се решихме с авера да отидем да проверим какво става .. Все си отпуск човека , да може само и само да отиде , даде си парите , които беше спестил да си вземе нов телефон , за да и вземе букети , бонбони .. за да може да не е бил отишъл с празни ръце и да и се извинил , ако нещо я е обидил .. Както и да е , отидохме до там , няма я никаква нашата .. Знаехме работното и място и попитахме за нея , казаха : "Ами тук такъв човек не работи" .. Обиколихме де що има заведения , хотели .. Никъде няма такъв човек .. И така де, прибрахме си се насам леко потресени .. Авера беше непознаваем , ни ядеше , ни пиеше .. А ние се опитахме по някакъв начин да му помогнем , ама безуспешно .
И така , снощи , както си седим пред квартирата им , кацна някакъв джип Ауди .. И познайте кой излезе от него .. Нито поздрави нито нищо , направо се нахвърли върху авера с думите : Дай ми ключовета да си изнеса нещата" .. Човека се опита да разбере какво става , тя не обели дума , прибра си багажа и пак се качи в джипа , караше го някакъв батка . Целунаха се и аз отидох да питам какво става защо прави тези глупости и единствените и думи бяха : "Кво ще стоя с тоя бе , той няма пари хляб да си купи , тръгнал гадже да издържа" .. И си отпраши на някъде с батката ..
Кажете ми това човек ли е .. ?