.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    стига с тоя феминизъм и еманципация
    мхмм

Преди много години , един мъдър човек измислил великият израз: "К*рви много , пари няма!"
    И приятелката на този твой приятел , също не прави изключение! Как може?!
    Няма , какво да се направи , освен да и отмъсти тъпкано!

Важното е, че е разбрал преди да стане много по сериозна връзката им! Да вдига главата и да продължава напред, винаги има такива курви, важното е преди да тръгнеш с някое доста добре да е опознаеш!

Какво е общото между S-class-ите и жените които ги карат??
    -Гълтат якооо!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    стига с тоя феминизъм и еманципация
    никакви крайни феминистически нагласи, аз все ги съжалявам клетите братя испанци феминизма как им съсипва жените.
    аз си харесвам патриархата, ама онзи с уважението между двамата, не жената да е слуга. И домакиня да е, тр мъжа да я възхвалява, обича, обожава, пък тя ако е секси и готина, даже по-добре за него да е само вкъщи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Според мен историята е яко украсена и доизмислена.
    Съмняваме диалога да е истински.
    + може да е имало други проблеми, все жената алчна трябва да е.
    + не се научихте, че не парите са ви проблема.
    +1 Рядко съществува такава наглост, чак не ми се вярва, че случката е истинска.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    +1 Рядко съществува такава наглост, чак не ми се вярва, че случката е истинска.
    Ще ти се

Мега фен Аватара на tori
    Винаги съм била оптимист.

Цитирай Първоначално написано от BiggestFan Виж мнението
    Едно не мога да разбера .. Защо повечето момичета се интересуват само от материалните неща .. в днешно време сигурно на 80 процента от 100 са им в главите Аудита , БМВ-та , мускули , перчеми , лоши батковци , които бият всички и са номер едно по оборот в дискотеките , а бягат от тези , които ги обичат истински ..

Проблема същност не е мой , а на един мой приятел .. виждам го как се съсипва момчето , та реших и тук да пиша , защото гледам , че доста добри съвети се дават и да ..

Таа , момчето си беше хванало приятелка , с която бяха заедно почти 2 години .. Бяха адски щастливите заедно в началото .. Понеже излизахме заедно в една компания и с момичето постепенно се сближихме и така де , споделяха ми всичко и бях адски наясно как стоят нещата между тях и адски много се обичаха . Не можеха да дишат един без друг .. Той беше много добър с нея , лишаваше се от какво ли не , за да може тя да е добре , какви ли не неща правеше , дори когато се караха внимаваше да не я обиди и засегне .. Сваляше и звезди . Той определено беше по-чувствителния във връзката .. Приемаше винаги нещата по-сериозно от нея , но станеше ли дума за доверие и отговорност двамата бяха супер железни .. Много си помагаха и се подкрепяха ..

И така , дойде момента , в който момичето замина на море да си търси работа , заедно с брат си . В началото всичко беше точно , по цели нощи висяха по скайп , говореха си , ала-бала .. Обаче малко след това тя изведнъж спра да му вдига два дни .. не влизаше в скайп два дни , нито във фейсбук .. След тези два разбрахме , че ни е блокирала в скайп , фейсбук цялата компания .. Телефона изключен . Това продължи четири-пет дни и най-сетне се решихме с авера да отидем да проверим какво става .. Все си отпуск човека , да може само и само да отиде , даде си парите , които беше спестил да си вземе нов телефон , за да и вземе букети , бонбони .. за да може да не е бил отишъл с празни ръце и да и се извинил , ако нещо я е обидил .. Както и да е , отидохме до там , няма я никаква нашата .. Знаехме работното и място и попитахме за нея , казаха : "Ами тук такъв човек не работи" .. Обиколихме де що има заведения , хотели .. Никъде няма такъв човек .. И така де, прибрахме си се насам леко потресени .. Авера беше непознаваем , ни ядеше , ни пиеше .. А ние се опитахме по някакъв начин да му помогнем , ама безуспешно .

И така , снощи , както си седим пред квартирата им , кацна някакъв джип Ауди .. И познайте кой излезе от него .. Нито поздрави нито нищо , направо се нахвърли върху авера с думите : Дай ми ключовета да си изнеса нещата" .. Човека се опита да разбере какво става , тя не обели дума , прибра си багажа и пак се качи в джипа , караше го някакъв батка . Целунаха се и аз отидох да питам какво става защо прави тези глупости и единствените и думи бяха : "Кво ще стоя с тоя бе , той няма пари хляб да си купи , тръгнал гадже да издържа" .. И си отпраши на някъде с батката ..

Кажете ми това човек ли е .. ?
    погледни от добрата страна. Отървал се е от курвата навреме. Нямал е достатъчно пари за добро

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от BiggestFan Виж мнението
    Едно не мога да разбера .. Защо повечето момичета се интересуват само от материалните неща .. в днешно време сигурно на 80 процента от 100 са им в главите Аудита , БМВ-та , мускули , перчеми , лоши батковци , които бият всички и са номер едно по оборот в дискотеките , а бягат от тези , които ги обичат истински ..
    Брат, това, че ти само от такива хора си обграден не означава, че те са целия свят.

Като не ти харесва, сменяш средата.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Брат, това, че ти само от такива хора си обграден не означава, че те са целия свят.

Като не ти харесва, сменяш средата.
    кво лъжеш бре. Например ето ти си от другата среда и ко? Един човек не е успял да пробие през лазерния ти щит.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    кво лъжеш бре. Например ето ти си от другата среда и ко? Един човек не е успял да пробие през лазерния ти щит.
    Какво?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Какво?
    Ще излезеш ли с автора на статията, ако те хареса?

Град
    Dreamland
    Ще излезеш ли с автора на статията, ако те хареса?
    Защо да го правя.

Защо да го правя.
    в преносен смисъл де.

няма да го направиш..

и сега ще кажа защо си мисля аз

подобно на другата тема,(че всички жени били курви и търсенето на вътрешната промяна)

Ти няма да тръгнеш с някой, който не го осъзнава ( не визирам автора или участниците в конкретната тема)

Ти няма да тръгнеш с човек, който се е хванал с курва.
    Ти искаш човек от твоята среда на разбиране (Която и да е тя). Но някак си много ми избягва да е тази от описаната творба.

Има и добри момичета, да. Може би героя ще намери подходяща среда с такива момичета, света е разнообразен.

Град
    Dreamland
    в преносен смисъл де.

няма да го направиш..

и сега ще кажа защо си мисля аз

подобно на другата тема,(че всички жени били курви и търсенето на вътрешната промяна)

Ти няма да тръгнеш с някой, който не го осъзнава
    Какво да осъзнава?

Какво да осъзнава?

забрави, чеша си езика

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Героят и приятелят му са смотльовци, което няма нищо общо с парите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Героят и приятелят му са смотльовци, което няма нищо общо с парите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си