.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: Ваксини

Hybrid View

Мега фен
    Задължителни имунизации
    до 48 час туберколоза
    1 месец хепатип В-втора доза
    2 месец полиомиелит-първа доза хемофилиус инфлувенце типВ-инфекции -първа доза
    ДТК
    3 месец полиомиелит-втора доза хемофилиус инфлувенце типВ-инфекции -втора доза
    ДТК-втора
    4 месец полиомиелит-трета доза хемофилиус инфлувенце типВ-инфекции -трета доза
    ДТК-трета
    6 месеца хепатит тип В-трета доза
    7 месеца манту при липса на белег от БДЖ туберколоза
    13 месеца морбили,паротит,рубеола
    14 месеца полимиелит-четвърта доза
    22 месеца полимиелит-пета доза
    до 24 месец.-не по рано от година след 3 прием ДТК -четвърта доза хемофилиус инфлувенце типВ-инфекции -четвърта доза
    до 2 годинки хепатит А ,пневмококови инфекции,менингококви инфекции
    7 години полиомиелит-шеста V турбеколоза
    11 години туберколоза
    12 години морбили,паротит,рубеола
    ТД
    17 години ТД
    туберколоза
    от 25та година през 10 ТД

Ваксини по желание:
    Тук се включват имунизациите срещу хепатит А, хепатит Б, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, морбили, паротит, рубеола, грип, менингококови, пневмококови, хемофилус тип Б, ротавирусни инфекции, коремен тиф, бяс, жълта треска и инфекции с човешки папиломен вирус

Имате ли ги всичките? Аз май да, вече знам че няма да умра и да се разболея и съм спокоен почти вовеки.
    Последно редактирано от defender : 07-20-2015 на 20:28

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тук се включват имунизациите срещу хепатит А, хепатит Б, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, морбили, паротит, рубеола, грип, менингококови, пневмококови, хемофилус тип Б, ротавирусни инфекции, коремен тиф, бяс, жълта треска и инфекции с човешки папиломен вирус

Имате ли ги всичките? Аз май да, вече знам че няма да умра и да се разболея и съм спокоен почти вовеки.
    Така и така се изхвърли кат такова на мокър пясък, поне да си беше похвалил и туроператора, че и дестинацията да беше казал

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си