- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Униженото момче
сънувах странен сън как се апознавам с едно момче ей така на шега, но изведнъж се случи нещо непредвидено. Седим в парка на пейка и в следващия момент той стана и се изплю в качулката на якето ми сочна гадна храчка. Аз бях втрещен не знаех как да реагирам а той се усмихна и ме попита хареса ли ти а аз гледах странно и учудено не знаех, какво да отговора а той седна срещу мен отвори си безалкохолна напитка и ме гледаше как седя втрещен и го питам защо го направи? а той това и чакаше събра секрета си и със всичка сила се изплю отпред по якето ми храчката започна да се стича а аз с погнуса понечих да стана и да си тръгвам но в този момент усетих как ме зграбчи за якето и ме накара да седна. Не исках но в следващия момент получих нова доза храчки по рамото якето ми беше зелено и ясно си личаха неговите храчки който се стичаха по мен в този момент ми каза, че много го кефа а това него го възбужда да ме плуе. Аз му отговорих, че мен не ме кефи, но него не го интересуваше, събори ме на земята и той стъпи с кецовете си по гърба ми. Каза ми че ако продължа да се дърпам ще си ги избърше в якето ми, но докато го казваше и го направи и в следващия момент започна да плуе по гърба ми и да маже чувствах се като клошар, но ме възбуди мисълта че го дърви него. Заповяда ми да се влача по земята и аз изпълних заповедта, но му беше малко той ме хвана за качулката и започна да ме влачи по земята аз се съпротивлявах, но нямаше смисъл вече бях целия в кал и мръсотия и найковете и дънките ми бяха станали на гъз, но въобще не предположих, че може да стори това с мен. Накрая ме пусна и ми каза да не вдигам поглед нагоре а той през това време лъскаше над и мен и се източи по гърба ми. Изплю се още веднъж и ме заряза да лежа така на земята.
Е тва е мокър сън...
Сериозно мисли за лечение докато не е късно.
Ако иска някой може да ми пише на skype omazanija
Според мен Ива се е възбудила от този разказ.
Welcome to the Jungle...
това е храчков кошмар направо :d Минало заминало.
Ако някой иска може да ми стори това мен лично ме възбуди също съня и съм навит ако някой иска да пробва върху мен тези неща стига и на него да му харесват или нея![]()
http://tv7.bg/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%...l#.Vars1dDxWf4 от 7-та минутаСмени храната и белким ти помогне да се излекуваш =)
Omega смених храната, но все още имам силното желание някой да се изплюе по дрехите ми и да ми заповядва![]()
Поне една година яж чиста храна : ) белким нещо се промени. Все пак не съм спец : п отиди в някоя клиника и им виж реакцията, като им го разкажеш това. Сетих се и още нещо, плати на един просяк 10 лева и за да ти ти сбъдне желанието ^^ белким те отврати .
Признавам , историята ти ме умори от смях!!!
Ще те посъветвам да внимаваш занапред , задължително си имай едно наум , когато забележиш че някой твой приятел/познат/близък има храчки , ограничи контактите си с него!![]()
Ако е непознат и готин или готина би ми харесало да се изплюе по мен. Какво да направя като ме кефи ям сега здравословна храна ама желанието остава
Няма ли добър герой, който да ми помогне ?
Последно редактирано от kosharata : 08-01-2015 на 07:16
Иди в кварталната градинка и питай някой напил се просяк за 10 лева дали няма да ти се навие : ) внимавай обаче след това да не лапнеш нещо голо и дълго и смрадливо![]()